22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii pentru Real si Barca

Victorii pentru Real si Barca

In runda a treia din Primera Division, granzii Real Madrid si Barcelona au reusit victorii lejere. „Galacticii“ au invins, duminica seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia Real Sociedad, prin golurile marcate de Reyes (’68), din lovitura libera, si Beckham, in prelungirile partidei. Oaspetii au jucat in inferioritate numerica din minutul 72, dupa eliminarea lui Aranburu. Real are sapte puncte dupa trei meciuri si ocupa locul al patrulea in clasament. In etapa urmatoare, formatia antrenata de Fabio Capello va juca in deplasare, cu Betis Sevilla.


Campioana en-titre, FC Barcelona, a invins, in deplasare, cu scorul de 3-0, pe Racing Santander. Golurile catalanilor au fost marcate de Eto’o (’15), Giuly (’84) si Ronaldinho (’90+1, din penalti), iar trupa lui Frank Rijkaard are noua puncte si ocupa locul al doilea in clasament, la egalitate cu FC Sevilla si Valencia.


Contra, „durul meciului“


Pe „Mestalla“, Getafe, cu Cosmin Contra pe teren 90 de minute, a pierdut cu 2-0 confruntarea cu Valencia, golurile gazdelor fiind inscrise de Morientes (’45+1) si Vicente (’67-p). La finalul partidei in urma careia Contra a fost ales pentru a doua oara consecutiv de cotidianul AS „durul meciului“, pentru o „intrare terifianta la Vicente“, internationalul român a acuzat lipsa de fair-play a jucatorilor Valenciei. Acestia nu au trimis mingea afara la faza din care Morientes a marcat, un jucator de la Getafe fiind cazut pe gazon.


„A existat foarte putin fair-play din partea Valenciei. Insa, in ciuda infrângerii, sunt multumit de imaginea pe care am lasat-o. Am jucat bine in fata unei mari echipe. Incercam sa fim puternici in aparare si sa iesim jucând mingea. Dar este pacat, de fapt este o adevarata lovitura sa primesti primul gol chiar inainte de pauza si mai ales având in vedere modul in care a fost primit. Cred ca meritam un egal. Pentru mine, penaltiul din care a marcat Valencia a fost mai mult decât dubios, pur si simplu ne-a ucis“, a spus Contra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS