21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDecimati de accidentari

Decimati de accidentari

Portarul bosniac Adnan Guso a revenit in tara, dar nu va juca in meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, Balaet urmând sa bifeze intre buturile gruparii gorjene a treia prezenta consecutiva.


Problemele medicale de ultim moment ale „pandurilor“ ofera putine sperante unui rezultat pozitiv mâine in disputa cu Ceahlaul Piatra Neamt, din cadrul etapei a opta. Lista de indisponibili a lui Neagoe cuprinde opt nume, sapte fiind accidentati. Rus, Vatavu, Zoicas, Vranjkovic, Jovanovic, Cristea, Vancea si Guso nu au facut deplasarea in Moldova, Pandurii deplasând un lot de doar 17 jucatori, dintre care doi portari.


Absenta lui Alin Rus, ruptura fibrilara, este poate cea mai importanta in conditiile unui joc in deplasare pentru ca lasa un gol imens in centrul defensivei, „Geana“ având o singura solutie sa-l suplineasca pe fostul bistritean, Bogoi. Folosit atacant in meciul cu Unirea Urziceni, Bogoi revine la Pandurii in primul unsprezece ca fundas, având in vedere ca si Vatavu, cu entorsa, a ramas la Târgu Jiu.


Unul dintre cei mai constanti „panduri“ din acest sezon, Robert Vancea, s-a accidentat la antrenamentul de ieri-dimineata, suferind o fisura la glezna piciorului stâng dupa ce a sutat in gheata lui Stânga. Acesta a fost transportat cu salvarea la spital, fiindu-i imobilizat piciorul in ghips.


Guso s-a intors la Târgu Jiu


Portarul titular la Pandurii in primele cinci etape, Adnan Guso, a revenit ieri la Târgu Jiu dupa doua saptamâni petrecute in Bosnia pentru a obtine viza de sedere in România. Guso a ajuns prea târziu pentru a pleca cu lotul la Piatra Neamt, urmând sa se antreneze la Târgu Jiu pâna se intorc coechipierii sai.


„Sunt suparat. Daca nu faci ce trebuie la timp, asa se intâmpla. Am pierdut deja doua meciuri si doua saptamâni de pregatire alaturi de echipa. O sa mai pierd si jocul de la Piatra Neamt. Am facut 12 ore cu masina pâna la Târgu Jiu si sa mai fac zece ore pâna la Piatra Neamt, e greu. Am vorbit cu Vali David si am convenit sa ramân la Târgu Jiu“, a declarat Guso.


Acesta a revenit singur in România, deoarece sotia si fiica sa nu au obtinut viza de intrare, goal-keeper-ul „pandurilor“ sperând sa se rezolve si aceasta problema in cursul saptamânii. Guso a fost informat de conationalul sau Vranjkovic despre isprava lui Balaet, care a marcat cu Unirea Urziceni, afirmând ca pentru un portar este important sa nu primesti gol.


„Nu e important cine apara, important este ca echipa sa câstige. Am auzit ca Balaet a dat gol din penalti. Pentru un portar conteaza sa nu primeasca gol“, a comentat Guso.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS