5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Victorie italiana

Oltenii se pregatesc acum sa atace reduta Mioveni, incercând sa provoace „deraierea“ Daciei de pe primul loc.


Intre cele doua team-uri care s-au intâlnit la Caracal exista acum, in clasament, o diferenta de zece puncte, dar in meciul de sâmbata altele au fost datele problemei pe terenul de joc. Mediasul, cu o restanta, nu a aratat deloc ca ar fi o echipa de subsolul clasamentului, a jucat in multe momente aproape de la egal la egal cu viceliderul seriei. Gazdele s-au confruntat cu unele probleme de efectiv, iar antrenorul Iordan Eftimie a recunoscut dupa intâlnire: „Mi-a cam fost frica de acest meci deoarece aveam câteva indisponibilitati. Si pe teren s-a adeverit, intr-un fel, temerea mea. Am invins, pe merit, dar jocul a fost destul de greu, impotriva unei echipe bune“. Dupa o prima repriza destul de echilibrata, cu ocazii la ambele porti, gazdele au reusit sa marcheze in minutul 63, prin Serban, 1-0, rezultat cu care s-a incheiat intâlnirea, desi dupa deschiderea scorului oltenii au avut oportunitati de a mai „misca“ tabela de marcaj de vreo doua ori. FC Caracal a inceput meciul cu: T. Lung – Pasare, Al. Negrila, Nauiu – Vodita, S. Popescu, D. Mihai, Vlasceanu, Filip – Boroiban, Serban. Au mai intrat Gheba si Stancu.


Iordan: „Cred ca vom obtine un rezultat bun la Mioveni“


In etapa urmatoare, la Mioveni este programat derbiul seriei a doua, Dacia – FC Caracal, ocupantele primelor doua locuri fiind despartite in clasament de doar doua puncte. Dacia Mioveni este singura formatie din cele doua serii ale ligii secunde fara nici o infrângere dupa primele sapte etape ale campionatului. Actualul antrenor al caracalenilor a pregatit in sezonul trecut pe Dacia Mioveni, acum argesenii fiind antrenati de „venerabilul“ Constantin Cirstea.


Antrenorul lui FC Caracal, Iordan Eftimie, a afirmat despre derbiul de la Mioveni: „Este un joc deschis oricarui rezultat. Argesenii sunt pe val, revin acasa cu un moral bun… Dar si noi avem un moral bun! Prevad un meci destul de echilibrat. Daca elevii mei vor juca cu aceeasi determinare ca in unele partide in care am câstigat in deplasare, cred ca vom obtine la Mioveni, fostul meu loc de munca, un rezultat bun“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS