5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga a recidivat

Stinga a recidivat

In meciul de vineri seara, nervii au atins cote maxime pe terenul de joc. Suparat pe elevii sai ca au gresit flagrant cu Poli Iasi, Ovidiu Stinga (foto) a avut in dese rânduri un comportament care nu a facut altceva decât sa-i pateze reputatia. „Olandezul“ si-a iesit din „pepeni“ imediat dupa primirea golului trei, acesta varsându-si nervii pe Andrei Ionescu, care, la faza premergatoare loviturii libere din care s-a marcat, a gresit o pasa simpla, punându-i pe contraatac pe moldoveni. Stinga l-a impins pe „Micul Balaci“ cu capul reprosându-i punctele pierdute, gestul sau fiind de neinteles.


De altfel, nervii tehnicianului nu au cedat vineri pentru prima data in cazul lui Andrei Ionescu, primul episod petrecându-se in meciul cu Poiana Câmpina. Managerul „juvetilor“ l-a dat afara de pe teren pe mijlocasul de 18 ani, când nu mai putea efectua nici o schimbare, pe motiv ca, in loc sa respecte indicatiile, isi facea numarul de driblinguri. Cea de-a doua bravura a „Olandezului“ s-a petrecut la o partida cu FC Caracal, când l-a luat de par pentru o cearta cu Tibi Lung.


La pauza, Stinga i-a administrat o corectie fizica, pe tunel, si lui Ovidiu Dananae, moment in care ieseanul Valeriu Bordeanu, care a jucat pentru Stiinta acum doua sezoane, i-a strigat lui Stinga: „Daca ii iei la bataie pe toti, nu o sa faci treaba! Sunt copii, inteleg si daca-i certi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU