12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu a batut arbitrii

Mititelu a batut arbitrii

Dupa ce a trântit telefonul si ochelarii de pamânt, patronul Stiintei s-a dus la vestiarul arbitrilor sa ceara socoteala, reusind sa dea cu o geanta dupa „central“ si doua suturi unui asistent. Pentru ca nu s-a „racorit“ de tot, Mititelu a iesit si a inceput „razboiul“ cu suporterii olteni.


Partida Universitatea – Poli Iasi s-a soldat si cu incidente, dar de data aceasta nu au mai fost de vina suporterii olteni, ci chiar patronul Adrian Mititelu. Suparat pe erorile comise de brigada de arbitraj, Mititelu s-a dus imediat dupa incheierea meciului la vestiarul arbitrilor si, fortând barajul de jandarmi, a patruns in cabina, fiind convins ca acestia au dez-avantajat Universitatea la ordinul sefului CCA, Gheorghe Constantin, si a provocat un adevarat taraboi.


„A aruncat dupa arbitrul Sandu Viorel cu o geanta, iar pe asistentul Eduard Ungureanu l-a lovit puternic cu piciorul in sold, de l-a invinetit pe loc. Mititelu a fost potolit foarte greu de observatorul Vasile Avram si de interventia energica a jandarmilor si politistilor“, a spus unul dintre martorii evenimentului citat de presa centrala.


Observatorii au consemnat incidentul


Conform aceleiasi surse, victimele lui Mititelu au confirmat evenimentele petrecute dupa meci si, in mod cert, Comisia de Disciplina nu va ramâne „datoare“ fata de Universitatea. „E adevarat ca s-au petrecut destule lucruri negative la vestiarul arbitrilor, dar nu va pot spune mai multe. Eu i-am facut placaj lui Mititelu ca sa-l salvez pe Sandu Viorel“, a spus Vasile Avram, observator de arbitri, fiind completat de celalalt observator, Robi Urs: „Am scris in raportul meu atât despre incidentul dintre Stinga si Ionescu, cât si despre cel iscat de Mititelu la cabina arbitrilor“. Asistentul Eduard Ungureanu este convins ca lucrurile se vor agrava si mai mult daca nu se vor lua masuri drastice. „Am vrut sa-l calmez pe Mititelu, care dadea ca disperatul cu picioarele, si m-a lovit. Cât de curând se va ajunge la lucruri mult mai grave. Trebuie sa se ia masuri, pentru ca nu este posibil sa se intâmple asa ceva in fotbalul românesc“, a spus Eduard Ungureanu.


Universitatea risca suspendarea


De altfel, patronul craiovean a recunoscut ca a aruncat cu geanta dupa centralul partidei, insa nu si ca i-a lovit pe tusieri. „E adevarat ca i-am injurat si am aruncat cu geanta dupa arbitri, dar nu i-am lovit. Eram foarte furios la finalul partidei“, a spus Mititelu.


Universitatea ar putea fi sanctionata drastic dupa gestul lui Adrian Mititelu. Articolul 32, alin. 2, din capitolul Regulamentul Disciplinar, indica faptul ca lovirea arbitrilor se sanctioneaza cu ridicarea dreptului de organizare pe teren propriu a jocurilor intre patru si opt etape. In plus, Mititelu poate fi sanctionat potrivit articolului 71, alin. 1, care spune ca lovirea jucatorilor, antrenorilor, arbitrilor sau observatorilor se sanctioneaza cu suspendare intre sase luni si un an.


Razboi si cu suporterii contestatari


Cum Adrian Mititelu nu a reusit sa-si verse nervii pe arbitri asa cum si-ar fi dorit, inainte sa paraseasca stadionul a inceput sa acuze suporterii, care i-au cerut socoteala, de faptul ca sunt corupti si au primit „comanda“ sa-i ceara plecarea. De altfel, Mititelu a stat mai bine de o jumatate de ora cu fanii revoltati, promitându-le acestora ca in curând vor avea destule momente de bucurie, pentru ca echipa isi va reveni.


„Este echipa mea, am gasit-o intr-un sant, acum 15 luni nu mai exista Universitatea Craiova, si «Blondu’» si «Postasu’» pot sa tipe cât vor, ca bani nu mai vad de la mine. Le-am dat bani destui. Sa-si caute serviciu ca nu mai merge. Astia, pentru o bere, fac orice. Eu i-am cumparat prima oara pe astia. Galeria este corupta pâna in gât. Nu ma refer la copiii aceia care vin de buna credinta, ci la aceste doua secaturi“, a afirmat Mititelu.


„Noi vrem echipa“


Replica nu s-a lasat deloc asteptata, cei doi fani dezmintind faptul ca ar fi primit bani de la Mititelu.


„Cum putea sa-mi dea Mititelu ceva ce nu are. Singurii bani pe care i-am luat de la el au fost din salariu, pentru ca lucram la ziarul lui. De ce suntem corupti, ca vrem echipa? Sa nu uite ca m-a pus sa scriu pe garduri de Aurica Solomon si de Gigi Netoiu. El a cumparat si sicriul acela. Zice ca a luat Universitatea din sant, dar acum echipa este pe marginea prapastiei“, a spus Ovidiu Todoran, zis „Postasu’“.


„Ne-a mintit. A promis ca face echipa si l-am crezut. Nu putem sa ne uitam cum Universitatea se duce din nou in «B». Vorbeste de bani, dar el nu mai are nimic, totul este amanetat. A pus oameni in galerie ca sa-i strige lui Dinel Staicu de PNA, in ideea ca il aresteaza si va scapa de datorii. Nu ne intereseaza razboiul lui cu toata lumea. Noi vrem echipa“, a spus Gabi Blondu’.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII