21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLiderul nu s-a impiedicat la Lugoj

Liderul nu s-a impiedicat la Lugoj

In etapa de ieri, ocupantele primelor doua locuri au câstigat cu acelasi scor, in timp ce Building Vânju Mare a devenit „lanterna rosie“ a seriei.


Ieri, ocupanta locului secund din seria a 2-a, FC Caracal, a invins pe teren propriu fosta divizionara A Gaz Metan Medias, dar n-a reusit sa treaca pe prima pozitie deoarece si liderul, Dacia Mioveni, a câstigat in deplasare, la Lugoj, mentinându-se astfel diferenta de doua puncte intre cele doua echipe de pe primele doua locuri ale clasamentului.


Dacia si FC Caracal s-au impus cu acelasi scor italian, 1-0. Dupa ce trupa din „Orasul Minunilor“ a deschis scorul prin Serban (’63), peste câteva minute s-a marcat si la Lugoj (0-1, Oprea, minutul 76), rezultate cu care s-au si incheiat aceste meciuri.


In etapa urmatoare, la Mioveni este programat derbiul momentului in seria a doua, Dacia – FC Caracal, adica fosta echipa va juca impotriva actualei formatii a antrenorului Iordan Eftimie (foto). Pe pozitia a treia a seriei a urcat Universitatea Cluj, echipa lui Adrian Falub invingând ieri pe FC Bihor, pe terenul bihorenilor.


Celelalte echipe oltene din seria a 2-a au obtinut rezultate diferite. Daca CSM Râmnicu Vâlcea a reusit sa invinga pe CFR Timisoara in deplasare, printr-un gol marcat de Murineanu in minutul 90, Building Vânju Mare nu a izbutit sa treaca acasa de Corvinul Hunedoara, scotând doar o remiza. In urma rezultatelor din aceasta etapa, Building a devenit „lanterna rosie“ a seriei. Asta deoarece fosta ocupanta a ultimului loc, FC Baia Mare, a contabilizat ieri trei puncte, iar penultima clasata pâna ieri-dimineata, Unirea Dej, a obtinut o surprinzatoare victorie la Alba Iulia, in fata unei echipe Apulum cu pretentii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS