6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii ar putea urca pe primul loc

Oltenii ar putea urca pe primul loc

FC Caracal – Gaz Metan


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: T. Lung – Savulescu, Al. Negrila, Vodita – Pasare, S. Popescu, Nauiu, Gheba, Filip – Serban, Boroiban. Antrenor: Iordan Eftimie.


Gaz Metan Medias: Stetca – Buzean, Fl. Somfalean, Balau, G. Craciun – L. Demian, Hoban, Cindea, Boaru – C. Prodan, Iorga. Antrenor: Sandor Varo.


• Vor arbitra: I. Serea – M. Nicoara, V. Birleanu.


O victorie a gazdelor in fata codasei Medias, coroborata cu o infrângere a Daciei Mioveni in fata Lugojului, ar trece tânara echipa din Caracal pe prima pozitie.


Asa cum ne-a obisnuit de câtiva ani, FC Caracal continua sa fie o formatie ambitioasa, surprinzatoare si incomoda. Dupa ce in ultimele doua sezoane a arbitrat, intr-un fel, promovarea, in acest campionat a continuat sa fie aceeasi formatie imprevizibila, dar cu rezultate bune. Inceputul caracalenilor n-a fost insa stralucit – doua infrângeri, dintre care una acasa, dar apoi lucrurile au mers pe un fagas… victorios. Dupa sase etape, se afla pe locul II, având si cele mai multe goluri marcate din seria a II-a, 11.


Nitulescu: „Nu ne este frica de Medias“


Gaz Metan Medias, adversarul de astazi, este situat pe un loc retrogradabil (15), dar echipa ardeleana are un meci mai putin disputat. Presedintele Jean Nitulescu a spus: „Mediasul este echipa buna, locul actual este nereal, ca sa zic asa. Mai au de jucat acasa cu Minerul Lupeni. In plus, adversarul nostru are o echipa cu care joaca de aproape cinci ani impreuna, cu multi jucatori cunoscuti de prin Divizia A. Asta nu inseamna ca ne este frica de Medias. Chiar daca avem o echipa tânara, am speranta ca vom invinge!“. Oficialul oltean a mai spus ca jucatorii au primit, pe lânga prime, si bonusuri pentru victorii. Mai sunt de incasat, conform regulamentului, primele pentru doua succese. Antrenorul Iordan Eftimie se confrunta cu câteva probleme de efectiv. Astfel, Militaru, Schintee si Sandu sunt accidentati. La inceputul acestei saptamâni, Istinie a absentat nemotivat trei zile de la antrenamentele echipei, fiind suparat pentru faptul ca nu a fost introdus in teren la meciul de la Hunedoara.


Consiliul de Administratie va ratifica sanctionarea lui Istinie, ca urmare a referatului intocmit de conducerea tehnica a echipei.


Apostol, suspendat doi ani din fotbal?


De aproape trei saptamâni, Apostol nu s-a mai prezentat la echipa, motiv pentru care Consiliul de Administratie al clubului din „Orasul Minunilor“ a decis suspendarea pentru doi ani a jucatorului „rebel“. Presedintele Nitulescu a spus: „Chiar din prima zi a pregatirilor, Apostol a dat dovada de neseriozitate, adica a absentat nemotivat. Totul a culminat cu dezertarea lui de la echipa, incepând cu 27 august. Conform regulamentelor in vigoare, Consiliul de Administratie al clubului a hotarât suspendarea lui Apostol din sport pentru doi ani, inclusiv din futsal. La inceputul saptamânii viitoare, vom depune la FRF decizia clubului in vederea ratificarii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS