24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga, pe picior de plecare

Stinga, pe picior de plecare

Finantatorul Stiintei a inceput sa-l atace dur pe „Olandez“, din dorinta de a-l determina sa demisioneze, pregatindu-i terenul lui Nae Ungureanu pentru postul de „principal“.


Desi a afirmat ca Ovidiu Stinga (foto) este printre cei mai buni antrenori ai României si nu ar renunta la el pentru nimic in lume, Adrian Mititelu si-a schimbat brusc opinia despre „Olandez“, uitând cine a readus Universitatea pe prima scena.


Raceala dintre Stinga si finantatorul Stiintei a aparut o data cu implicarea lui Mititelu in alcatuirea primului unsprezece, a continuat cu inrolarea lui Nae Ungureanu in functia de antrenor secund si a atins apogeul dupa meciul cu Gloria Bistrita. Managerul-jucator a afirmat la conferinta de presa, dupa usturatoarea infrângere suferita in fata ardelenilor, ca „daca jucam ca in ultimele doua etape este greu sa ne salvam de la retrogradare“, fapt care l-a iritat la maximum pe Mititelu.


„Stinga vorbeste numai aberatii. Sa nu mai joace in echipa, daca nu are incredere in ea. Oricum, nu il mai las eu sa intre pe teren, decât in ultimele 15-20 de minute! Si asa este frâna echipei! De la un antrenor ma astept sa-si incurajeze elevii, nu sa le dea in cap. In loc sa-i critice pe altii, Stinga ar trebui sa vada mai intâi cum joaca el, ca abia se târaste pe teren, si dupa aia sa comenteze!“, a spus Mititelu.


Satul sa fie bârfit


Cu toate ca a ridicat mâna de fiecare data când a gresit, „defectul“ sau fiind corectitudinea, Ovidiu Stinga pare sa fi ajuns la capatul rabdarilor, pentru a doua oara in acest sezon.


In plus, tehnicianul craiovean il suspecteaza pe Adrian Mititelu de faptul ca i-a montat si pe suporteri impotriva sa, la unul dintre antrenamentele din aceasta saptamâna fanii Stiintei cerându-i demisia lui Stinga. De aceasta data, „Olandezul“ pare hotarât sa plece, fiind scârbit de modul cum a fost „fabricat“ de Adrian Mititelu. Din câte se pare, „divortul“ ar urma sa aiba loc imediat dupa meciul de astazi, cu Poli Iasi, indiferent de rezultat.


„In loc sa aprecieze ca intru pe gazon chiar si accidentat, da in mine mereu, de câte ori are ocazia. Gata, m-am saturat! Imi fac bagajele si plec definitiv in Olanda“, a spus Stinga intr-un cerc restrâns de prieteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII