10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Fara surprize

Manchester United a câstigat duelul britanic cu scotienii de la Celtic Glasgow, in fata carora s-a impus, miercuri seara, cu 3-2, pe „Old Trafford“, in Grupa F a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Saha (’30, ’40) si Solskjer (’47) pentru Manchester, respectiv Vennegoor of Hesselink (’21) si Nakamura (’45) pentru Celtic.


In celalalt meci al grupei, FC Copenhaga a remizat pe teren propriu cu Benfica Lisabona, scor 0-0. Pe 26 septembrie se joaca meciurile: Benfica – Manchester United si Celtic Glasgow – FC Copenhaga.


Arsenal Londra s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul formatiei germane Hamburg SV, intr-un meci in Grupa G. Pentru gazde a marcat Sonogo (’90+1), golurile tunarilor fiind inscrise de Gilberto (’11-penalti) si Rosicky (’55).


Tot in Grupa G, FC Porto nu a reusit sa treaca de rusii de la TSKA Moscova, partida dintre cele doua echipe incheindu-se la egalitate, scor 0-0. Pe 26 septembrie, Arsenal va juca cu FC Porto, iar Hamburg va juca la Moscova, cu TSKA.


AC Milan a reusit sa se impuna, fara probleme, cu scorul de 3-0, pe „San Siro“, in fata formatiei AEK Atena, in Grupa H a Ligii Campionilor. Cele trei goluri au fost marcate de Inzaghi (’20), Gourcuff (’41) si Kaka (’76-penalti).


La Bruxelles, Anderlecht nu a reusit sa treaca de francezii de la OSC Lille, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1 (Pareja ’41 / Fauvergue ’81). Pe 26 septembrie, se vor intâlni Lille cu Milan si AEK cu Anderlecht.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS