21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRemiza la Eindhoven

Remiza la Eindhoven

PSV Eindhoven si FC Liverpool au terminat la egalitate, marti, scor 0-0, partida disputata in Grupa C a Ligii Campionilor. Cei 35.000 de spectatori veniti pe arena „Phillip Stadion“ nu au vazut un fotbal de calitate, ocaziile la cele doua porti fiind rare. Singura ocazie clara a primei reprize a fost trecuta in contul lui Eindhoven, in minutul 9, când Kone a patruns in viteza prin defensiva engleza si a sutat in transversala. In repriza secunda, gazdele au avut câteva tentative de a-l surprinde pe portarul oaspetilor, Reina, cu suturi de la distanta, iar cu doua minute inainte de final, englezul Steven Gerrard a fost la un pas sa dea lovitura, dar mingea expediata de el a intâlnit bara.


La fel de plictisitor a fost si meciul dintre Galatasaray si Bordeaux, disputat la Istanbul si incheiat cu 0-0. Cu toate ca ambii antrenori, Eric Gerets, respectiv Ricardo Gomes, isi anuntau intentiile unui joc ofensiv, nici una dintre cele doua combatante nu a amenintat poarta adversa in prima repriza. In repriza a doua, jocul celor doua echipe s-a mai animat putin, dar mingea a continuat sa ramâna de cele mai multe ori undeva la centrul terenului.


In a doua etapa a Ligii Campionilor, pe 27 septembrie se vor intâlni Liverpool cu Galatasaray si Bordeaux cu PSV Eindhoven.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS