10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona s-a distrat

Barcelona s-a distrat

Detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, FC Barcelona, a obtinut marti seara o victorie lejera in Grupa A a Ligii Campionilor, 5-0 pe „Nou Camp“, in fata bulgarilor de la Levski Sofia, aflati pentru prima data in faza grupelor. In minutul 6, Iniesta a deschis scorul dupa ce balonul a circulat pe traseul Ronaldinho – Eto’o, iar Giuly a marcat pentru 2-0 in minutul 38, dupa ce a patruns in careu si l-a invins pe Petkov cu o executie de mare clasa. Fundasul Puyol a dus scorul la 3-0 in minutul 48, profitând de faptul ca portarul oaspetilor nu a reusit sa retina o minge expediata de Ronaldinho. Camerunezul Eto’o a marcat al patrulea gol al Barcelonei, dupa o actiune personala, pentru ca, in ultimul minut de joc, sa iasa la rampa si Ronaldinho, care a inchis tabela cu un sut la vinclu din coltul careului de 16 metri.


In celalalt meci al grupei, Chelsea a câstigat cu 2-0 partida disputata pe teren propriu cu Werder Bremen. Dupa doua ocazii ratate de Sevcenko si Ballack, ghanezul Essien a deschis scorul in minutul 24, dupa o pasa a lui Lampard. In repriza a doua, Klose a fost aproape de a egala, dar balonul expediat cu capul de el a intâlnit transversala. In minutul 68, arbitrul a dictat penalti pentru londonezi, dupa ce Fritz l-a agatat in careu pe Drogba si, de la punctul cu var, Ballack a sutat imparabil, stabilind scorul final.


Pe 27 septembrie, Levski Sofia va primi replica celor de la Chelsea, iar Werder Bremen va juca pe teren propriu cu FC Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU