11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua sta din nou la masa bogatilor

Steaua sta din nou la masa bogatilor

Liga Campionilor
Dinamo Kiev – Steaua
• Stadion „Olyimpiyskiy“, Kiev, astazi, ora 21.45 (Pro TV)
• Formatii probabile:
Dinamo Kiev: Shovkovskiy – Sabljic, Correa, Rodrigo, Rotan – Gusev, Fl. Cernat, Yussuf, Rebrov – Shatskikh, Markovic. Antrenor: Anatoli Demianenko.
Steaua: Carlos – Shaban, Ghionea, Goian, P. Marin – Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina – Dica, V. Badea. Antrenor: Cosmin Olaroiu.
• Va arbitra: Paul Allaerts (Belgia).


In aceasta seara, campioana României va juca, dupa zece ani de absenta, in faza grupelor celei mai importante competitii fotbalistice europene intercluburi, urmând sa intâlneasca, in deplasare, pe vicecampioana Ucrainei, Dinamo Kiev.


In aceasta seara, Steaua Bucuresti va juca, dupa zece ani de absenta, in faza grupelor Ligii Campionilor, urmând sa intâlneasca, in deplasare, pe vicecampioana Ucrainei, Dinamo Kiev. Campioana României a avut probleme ieri, când a plecat spre Kiev, aeronava companiei Romavia, cu care delegatia Stelei a decolat spre capitala Ucrainei, fiind nevoita sa revina pe Aeroportul International „Henri Coanda“ din cauza unei fisuri la parbriz.


„Aeronava a decolat la ora 10.19 si a revenit pe aeroport la ora 11.00. In jurul orei 13.00 delegatia Stelei a plecat spre Kiev cu aceeasi aeronava“, a spus Valentin Iordache, marketing manager al aeroportului.


Jucatorii stelisti nu au parut prea afectati de incident. Mai mult decât atât, ei au glumit, sustinând ca, fisurându-se parbrizul avionului, s-a spart ghinionul Stelei inainte de a juca in grupele Ligii Campionilor.


Olaroiu da Liga pe campionat


Antrenorul campioanei României, Cosmin Olaroiu, pare sa nu aiba prea multe sperante in privinta parcursului Stelei in Grupa E a Ligii Campionilor, dezvaluind ca obiectivul formatiei sale pentru acest sezon este câstigarea campionatului intern.


„In prezent, câstigarea campionatului este mai presus de orice. Acum, noi suntem deja in grupe, vom juca sase meciuri, vom acumula experienta, vom fi probabil epuizati dupa jocurile din Liga, insa competitia interna este primordiala“, a spus „Oli“.


Tehnicianul Stelei nu-i va putea utiliza in intâlnirea din aceasta seara pe mijlocasul Mirel Radoi si pe atacantul Victoras Iacob, ambii fiind accidentati.


Dinamo nu este in forma


Dinamo Kiev nu a jucat prea bine in ultimul meci de campionat, obtinând doar un 1-1 in deplasare cu Metalurg Donetk. Antrenorul dinamovistilor, Anatoli Demianenko, a pus rezultatul de egalitate de la Donetk pe seama implicarii jucatorilor in meciurile reprezentativelor din care fac parte.


„A fost greu sa jucam dupa doua zile in care majoritatea fotbalistilor nostri au fost implicati in meciurile echipelor nationale. Nu ne-am pastrat fortele pentru meciul cu Steaua. Probabil, undeva in subconstientul jucatorilor, a existat ideea conservarii fortelor pentru meciul de miercuri“, a spus Demianenko.


Fundasul lui Dinamo Kiev Badr El Kaddouri ar putea rata duelul cu atacantii Stelei, aparatorul marocan suferind o intindere musculara in meciul pe care selectionata tarii sale l-a sustinut saptamâna trecuta in Cupa Africii pe Natiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS