3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScandal cu suporterii

Scandal cu suporterii

La primul antrenament al saptamânii, vicepresedintele Universitatii a fost la un pas sa bata un suporter care a indraznit sa ceara explicatii pentru rezultatele echipei din acest sezon.


Prima sedinta de pregatire a saptamânii a scos la iveala un nou episod neplacut, care pateaza numele celei mai iubite echipe din Oltenia. Totul s-a petrecut pe terenul secund din incinta Complexului sportiv „Ion Oblemenco“, atunci când unul dintre suporterii veniti sa-i vada pe juveti la lucru, Claudiu Baca, l-a intrebat pe Gheorghita Geolgau ce se intâmpla cu Universitatea si ce solutii sunt pentru redresare. Raspunsul nu a intârziat deloc, dar nu de la Geolgau, ci de la Silvian Cristescu, care a inceput sa-l injure si sa-l ameninte pe acesta, vicepresedintele Stiintei fiind la un pas sa-i administreze si o corectie fizica. De teama ca va iesi „sifonat“ din confruntarea cu oficialul oltean, fanul a apelat la liderii galeriei ca sa-l apere, moment in care oficialii Stiintei s-au speriat si au chemat in ajutor un echipaj de jandarmi si unul de bodyguarzi.


Claudiu Baca este unul dintre oamenii de afaceri din Craiova care au sponsorizat o parte din deplasarile galeriei craiovene in perioada când Universitatea evolua in esalonul secund, dar si in prima liga.


„Il dau in judecata“


Claudiu Baca a povestit cu lux de amanunte toata povestea, afirmând ca ii va intenta proces lui Silvian Cristescu. „M-am dus la antrenament si, vazându-l pe Geolgau, l-am intrebat ce au de gând cu aceasta echipa. Cristescu a sarit ca ars si a inceput sa ma injure ca la usa cortului. Nici nu vreau sa reproduc ce mi-a zis acest anonim, pe care Mititelu il plateste degeaba. Dupa aceea a venit la mine si m-a luat de gât, dar m-au scapat cei din jur. Vazând ca nu pleaca si ma ameninta in continuare, l-am chemat pe Gabi Blondu’, de teama ca ma bate. Ei s-au speriat si, la rândul lor, au chemat jandarmii si câtiva bodyguarzi“, a spus Baca. „As accepta sa dea cineva in mine din conducerea clubului doar daca echipa ar juca in Liga Campionilor, cum a fost cazul lui MM Stoica, dar Craiova nu este Steaua, Mititelu nu este Gigi Becali si nici Cristescu, MM Stoica. Nu-i nimic, il dau in judecata. Nu am auzit pe cineva sa spuna ceva de bine despre Cristescu“, a completat Baca.


„Vicele“ Universitatii nu este la prima abatere de acest gen, fiind recunoscut ca o fire extrem de colerica si de violenta. El si-a facut un obicei sa se lupte, la propriu, cu reprezentantii mass-media, in „palmaresul“ lui Silvian Cristescu figurând trei „victime“.


„Exagereaza, nu i-am facut nimic“


In ciuda faptului ca la antrenamentul echipei s-au aflat aproape toti oficialii Stiintei, nici unul dintre acestia nu a incercat sa aplaneze conflictul. Din contra, conform spuselor lui Baca, finantatorul Universitatii i-a reprosat lui Cristescu faptul ca nu i-a dat macar „o palma, doua“, in timp ce Gheorghita Geolgau a afirmat ca nu a vazut nimic.


Chestionat in legatura cu acest incident, Silvian Cristescu a afirmat ca totul a fost exagerat, ca nu i-a facut nimic lui Claudiu Baca si nu intelege de ce s-a amplificat si interpretat „discutia“ de luni seara. „Nu inteleg de ce s-a ajuns aici, pentru ca nu s-a intâmplat nimic. Este adevarat ca ne-am certat, dar nu am sarit sa-l bat. Exagereaza, nu i-am facut nimic. Cred ca este suparat ca nu l-am mai bagat in seama in ultimii doi ani“, a spus Cristescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII