12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarseille s-a impus la Paris

Marseille s-a impus la Paris

Olympique Marseille a reusit, duminica, sa obtina a patra victorie in campionatul Frantei, impunându-se cu scorul de 3-1 pe terenul marii rivale Paris Saint-Germain, in etapa a cincea din Ligue 1. Parizienii veniti pe „Parc des Princes“, dar si suporterii marseillezi care au facut deplasarea in numar mare in capitala Frantei au asistat la un meci ciudat, cu trei lovituri de la 11 metri acordate de arbitrul Bre Stéphane. In minutul 7, oaspetilor li s-a acordat primul penalti, care a fost transformat de senegalezul Niang, aflat la a doua reusita in campionat. Tot dintr-un penalti a egalat si PSG, in minutul 22, autorul golului fiind portughezul Pauleta, ajuns deja la „cota 4“ in Ligue 1. Cele doua echipe au intrat la vestiare la scorul de 1-1, iar in repriza a doua, in minutul 67, arbitrul a aratat pentru a treia oara punctul cu var, dictând un nou penalti pentru Marseille. A executat tânarul Nasri (19 ani), portarul Landreau a respins mingea in fata si tot atacantul oaspetilor a reluat in plasa. Pagis a dus scorul la 3-1 pentru Marseille, in minutul 89, intr-un moment in care parizienii se aruncasera in atac, in cautarea egalarii.


Marseille a acumulat 13 puncte dupa cinci meciuri si ocupa primul loc in clasament, la egalitate cu Lyon, in timp ce PSG se afla pe locul 15 cu patru puncte.


Duminica, s-a mai disputat si partida Toulouse – Nancy, care s-a incheiat la egalitate, scor 2-2. Batlles (’12) si Akpa Akpro (’90+3) au inscris pentru gazde, iar golurile lui Nancy au fost reusite de Kim (’53) si Curbelo (’63). Batlles de la Toulouse a fost eliminat in minutul 58. Toulouse are opt puncte si se afla pe locul zece, in timp ce Nancy ocupa locul patru cu zece puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS