18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGhinionul lui Craciunescu

Ghinionul lui Craciunescu

In meciul de la Bistrita, Ovidiu Stinga a surprins, revenind la asezarea cu trei fundasi, in care si-a facut loc si Catalin Craciunescu (foto), jucator care nu mai fusese titular din prima etapa, de la remiza cu FC Vaslui.


Craciunescu a fost insa urmarit de ghinion, el accidentându-se in minutul 13, dupa ce a calcat strâmb la un duel cu un adversar.


Fundasul craiovean a strâns din dinti si si-a reluat locul in echipa, dar nu a mai putut continua mult timp. Bistritenii au profitat si au avut o ocazie de gol pe partea sa, iar apoi au obtinut penaltiul, moment in care Craciunescu a fost inlocuit cu Gargalie.


La finalul partidei, jucatorul Stiintei a primit vestea ca a suferit o entorsa si ca va trebui sa stea o perioada in afara gazonului. Ovidiu Stinga a fost si el suparat de faptul ca fundasul oltean a mai continuat jocul, desi trebuia imediat sa ceara schimbarea. „Este si vina noastra, a staff-ului tehnic, pentru ca l-am mai lasat trei-patru minute, dar si el trebuia sa spuna ca nu mai poate“, a spus Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS