11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Adrian Mititelu:


Aveti incredere in mine si in fratele meu Danut (aka Stali). In iarna, mai aducem vreo trei „fotbalisti“ din liga secunda din Noua Guinee, care vor face ravagii!!! Sunt trei „fotbalisti“ pentru care se lupta deja Real Madrid, AC Milan, Barcelona, Manchester etc., dar ei vor ajunge la noi, aici, in Banie! Are mâna de aur fratele meu Danut la „fotbalisti“ si d-asta mergem in continuare pe mâna aia a lui de aur! Si acu’ sa va spun… adevaru’ e ca sunt cam pârlit… sunt paduche. Sunt dator pe la Paulica si pe la tata Dinel. Primele de la egalu’ cu Rapid inca nu le-am platit, pentru ca ma tot amâna Dinel cu un nou imprumut. In fine… Important e ca echipa „creste sanatos“, se vede ca jucam tot mai bine de la meci la meci si, respectând algoritmul (0-4 cu Dinamo, 1-4 cu Gloria), presimt un excelent 2-4 cu Iasiul si, poate, dupa etapa a 34-a mai incepem si noi sa câstigam! Deci, veniti vineri la stadion (chiar daca am hotarât sa majorez pretul biletelor), pentru ca veti vedea o echipa a Craiovei care ar putea inscrie chiar 2 (DOUA… D.O.U.A!!!!) goluri! Golurile vor fi marcate de excelentul Heath, din pasa de peste 127 de metri a lui Ciuca, din minutul 44, respectiv Baird, in minutul 62, dupa o preluare cu urechea si o lovitura tangentiala din foarfeca laterala prin semirostogolire! Va pup si va astept vineri la meci, Miti.


Cititorius:


1-4 cu Gloria Bistrita mi se pare prea de tot! 0-3 cu semifinalista Steaua, 0-4 cu megaurâta Dinamo, se intelege, sunt echipe bucurestene „mari“, dar batuta la scor luata de la «tzapinarii» din Bistrita spune destule. Il sfatuiesc pe Miti sa arunce la gunoi celebrii sai ochelari de soare, sigur ii poarta ghinion! Sa-si ia de vedere, are nevoie ca sa vada lucrurile mai clar… Sau poate sa-i dea cadou lui Becali sau lui Borcea… Dincolo de gluma, se intrevede foarte dificila lupta pentru ramânerea in „A“ a Craiovei.


Victor Socolovici:


Daca sadim un copac si acest copac creste strâmb sau noduros, dupa stiinta noastra, incercam sa-l corijam, incercam sa-l determinam sa creasca drept. Daca pe Universitatea Craiova oameni nepriceputi au taiat-o atunci când crestea drept, haideti sa o lasam sa creasca cum poate! Are doar sase etape de viata! Lasati-i pe cei care incearca sa o determine sa creasca drept sa incerce! Nu va schimbati sentimentele, nu va schimbati iubirea! Craiova va renaste! Ne trebuie doar rabdare! Putem sa-i acordam acest sacrificiu, rabdarea noastra, ca un semn al iubirii?


Cristi:


El, saracu’ (Mititelu), ar fi vrut sa aduca intariri, stimati suporteri! Dar de unde bani? Sa speram ca-si vor reveni baietii, ca altfel ne intoarcem la matinal. E departe Craiova Maxima, domnule Mititelu!


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII