13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal s-a pus pe treaba

FC Caracal s-a pus pe treaba

Gruparea olteana a invins, cu 2-1, la Hunedoara si se mentine in coasta liderului, fiind la doar doua puncte de Dacia Mioveni.


FC Caracal continua seria rezultatelor bune, reusind sa ia trei puncte si din deplasarea de la Hunedoara.


Gruparea condusa de Eftimie Iordan a deschis scorul in minutul 9, prin Boroiban, si, chiar daca a fost egalata, a reusit sa depaseasca momentul si sa se impuna in cele din urma gratie reusitei lui Gheba (’60). La 1-1, centralul Orlando Trandu a anulat, pe motiv de ofsaid, un gol al Corvinului, reusit de Pacurar.


„A fost un meci bun, in care ambele echipe au jucat bine. Si Corvinul a mai avut doua – trei ocazii de gol, dar si noi am ratat cinci – sase oportunitati de a marca prin Sergiu Popescu, Boroiban si Serban. Suntem bucurosi pentru cele trei puncte, dar si pentru jocul prestat, mai ales ca, dupa meci, gazdele, inclusiv suporterii adversi, ne-au felicitat“, a spus ieri Jean Nitulescu, presedintele clubului FC Caracal.


Militaru, dubla fractura la antebrat


La finalul meciului, singurul absent de la fiesta a fost capitanul Militaru, care a fost transportat de urgenta la spital dupa o faza petrecuta in debutul reprizei secunde. In minutul 50, portarul Tibi Lung a iesit la o centrare, iar in cadere si-a accidentat coechipierul. Militaru a fost dus la Spitalul Judetean Hunedoara, unde s-a descoperit ca are dubla fractura la antebratul drept. Jucatorul va fi supus astazi unor investigatii amanuntite, urmând sa se decida daca este nevoie de o interventie chirurgicala. Din cauza acestei accidentari, Militaru risca sa stea pe tusa cel putin o luna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS