11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoggi a ajuns in televiziune

Moggi a ajuns in televiziune

Luciano Moggi, fostul director general al clubului Juventus Torino si fondatorul caracatitei care a murdarit fotbalul italian in ultimii ani, a semnat un contract cu un post de televiziune. „Lumea fotbalului nu mai e a mea“, spunea Moggi in urma cu doua luni, dupa ce a aflat sentinta tribunalului sportiv italian, care i-a interzis sa mai ocupe un post de conducere intr-un club in urmatorii cinci ani. Luciano s-a tinut de cuvânt doar partial, pentru ca nu va sta departe de fotbal, el urmând sa-si spuna opinia in fiecare luni, la postul Antenna 3, despre ceea ce se va intâmpla in Il Calcio.


„I-am cerut un interviu in exclusivitate, iar el când a aflat despre emisiunea care va fi difuzata lunea mi-a marturisit ca ar fi interesat sa participe, iar mie mi s-a parut o idee extraordinara. I-am spus ca i se vor pune in timpul emisiunii intrebari rautacioase la care trebuie sa raspunda si nu este indicat sa transforme totul intr-un monolog. A acceptat si mi-a marturisit ca nu se teme de nimic si ca este pregatit sa-i infrunte pe toti cei care il critica“, a spus Fabio Ravezzani, directorul de la departamentul sport al televiziunii Antenna 3, un post cu acoperire in toata Italia.


Asadar, incepând de mâine seara, Moggi se va confunta pentru prima data in direct cu publicul, dupa scandalul al carui protagonist a fost.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS