17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExcursionisti la Galati

Excursionisti la Galati

Dupa primele cinci minute de joc se parea ca „pandurii“ justifica setea de puncte a antrenorului Eugen Neagoe, care a trimis in teren un prim unsprezece cu multe improvizatii. Luca a avut golul in vârful bocancului in minutul 3, dar sutul sau din interiorul careului a fost prins fara emotii de Vâtca. Ocazia s-a razbunat la prima situatie de poarta a gazdelor, Stan reluând cu latul, in vinclu, mingea centrata de pe stânga de Semeghin (‘8).


„Pandurii“ puteau echilibra jocul prin Vancea, dar sutul sau de la marginea careului a ocolit de putin poarta otelarilor. Daca oltenii au ratat a doua situatie clara de gol, elevii lui Grigoras si-au pastrat randamentul la cote maxime punctând prin acelasi Stan, care a deviat centrarea lui V. Tanase din lovitura libera. Comica aparare a „pandurilor“ nu s-a regasit si Paraschiv a reluat nestingherit cu capul din centrul careului, din fericire imprecis (’27, ’30). Oaspetii au legat câteva pase in jumatatea adversa si A. Popescu s-a trezit in situatie de gol, dar sutul sau a sters bara portii lui Vâtca (’31). Cu cinci minute inainte de pauza, Luca a scapat de marcajul lui Baciu spre poarta, dar a cazut nejustificat din picioare de lânga Nogo. Balaet a scos de sub bara „torpila“ lui Costin si a pastrat scorul la cote rezonabile.


In partea a doua a partidei, Neagoe a mizat pe ofensiva, jucând cu trei atacanti, Zoicas, Vintilescu si Orac, dar ocazii de gol tot fotbalistii lui Grigoras au contabilizat. Penibili in defensiva, jaloane in linia mediana si fara nici o idee in atac, „pandurii“ au fost simpli cobai pentru fotbalistii gazda, care s-au lovit insa de paradele lui Balaet, ramas sa apere rezultatul. Noul intrat Jula i-a insirat pe gorjeni pe teren, dar Balaet i-a refuzat golul. Inlocuitorul lui Guso a mai avut o parada spectaculoasa si eficienta in minutul 83, expeditor Craciun. Rasfirati pe tot terenul, fara vlaga, oltenii au facut cel mai prost joc din actualul sezon si daca nu se trezesc la realitate se anunta vremuri grele pentru echipa lui Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS