16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomâncele au ajuns in turul trei

Româncele au ajuns in turul trei

Jucatoarele de tenis Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cârstea s-au calificat, miercuri seara, in turul trei al probei de simplu junioare de la US Open. Olaru, cap de serie numarul 10, a invins-o, in turul doi, cu scorul de 7-6 (0), 7-5, pe americanca Gail Brodsky si va intâlni in faza urmatoare tot o reprezentanta a gazdelor, Julia Cohen (nr. 6).


A patra favorita a intrecerii, Mihaela Buzarnescu, a depasit-o fara probleme, cu 6-1, 6-3, pe austriaca Nikola Hofmanova si va juca in turul trei cu canadiana Sharon Fichman (nr. 13). In fine, Sorana Cârstea, cap de serie numarul 8, a trecut de Valeria Pulido Velasco (Mexic), scor 6-2, 6-0, si o va avea ca adversara in faza urmatoare pe austriaca Tamira Paszek (nr. 11).


In proba de dublu, perechea Buzarnescu / Olaru, a doua favorita a turneului, a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-3, cuplul croat Petra Martici / Tereza Mrdeza si va intâlni in turul secund tandemul Nikola Hofmanova / Diliara Saidhodjaieva (Austria / Uzbekistan). Si Sorana Cârstea a trecut in turul doi la dublu, alaturi de rusoaica Alexandra Panova, ele depasind, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-1, cuplul american format din Madison Brengle si Kimberly Couts. In aceasta faza, Cârstea si Panova vor intâlni perechea Oksana Kalasnikova / Katharina Killi (Georgia / Germania).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS