12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNadal a fost eliminat

Nadal a fost eliminat

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, al doilea pe lista favoritilor la turneul US Open, a parasit competitia in faza sferturilor de finala. Ibericul a fost invins, in patru seturi, cu scorul de 6-3, 5-7, 7-6 (5), 6-1, de rusul Mikhail Youzhny, care a ajuns in premiera in penultimul act la acest turneu. Tenismanul rus va da piept in semifinale cu reprezentantul gazdelor, Andy Roddick, cap de serie numarul 9, invingator cu 6-3, 7-5, 6-4 in partida cu australianul Lleyton Hewitt (nr. 15).


In privinta lui Nadal, acesta a ajuns la US Open pentru prima data in sferturile de finala, dupa ce la precedentele editii la care a participat (2003, 2004 si 2005) nu a reusit sa treaca de turul al treilea (saisprezecimi de finala). Spaniolul de 20 de ani a acuzat insa si o accidentare dupa meciul cu sud-africanul Wesley Moodie, medicul sau, Angel Ruiz Cotorro, diagnosticându-l cu entorsa la glezna, punându-se chiar problema unui eventual forfait al jucatorului.


Celelalte doua meciuri din sferturile de finala erau programate sa se dispute aseara târziu dupa cum urmeaza: Nikolay Davidenko (Rusia, nr. 7) – Tommy Haas (Germania, nr. 14), Roger Federer (Elvetia, nr. 1) – James Blake (SUA, nr. 5).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS