14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOri pe 7 octombrie, ori deloc

Ori pe 7 octombrie, ori deloc

Clubul Pandurii Târgu Jiu si-a dat acordul sa amâne jocul de pe teren propriu cu FC National din etapa a IX-a a Ligii I, programat pe 23 septembrie. Oltenii au pus insa conditii ca partida sa se dispute pe 7 octombrie, când campionatul va fi intrerupt pentru meciul din preliminariile CE 2008 dintre România si Belarus. „Am fost de acord cu reprogramarea partidei dintre Pandurii si FC National numai pentru 7 octombrie. Nationalul va solicita LPF amânarea meciului, cu acordul nostru, iar Liga trebuie sa-si dea acceptul“, a declarat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Baloi.


Ambele cluburi sunt interesate de amânarea jocului, Pandurii având pe 20 septembrie o deplasare la Piatra Neamt, iar FC National trebuie sa joace in deplasare cu Farul, pe 21 septembrie, cu 48 de ore inainte de meciul de la Târgu Jiu. „Avem deplasari foate lungi, la Galati, Piatra Neamt si Constanta. Practic, traversam tara de doua ori“, s-a plâns presedintele Marin Condescu.


Cum jocul este anuntat in grila de programe a postului de televiziune Telesport, acesta va avea un cuvânt de spus in reprogramarea jocului de pe „Municipal“. „Cum nu sunt transmisii live pe 7 octombrie, nu vedem de ce s-ar opune Telesport. In cazul acesta s-ar putea ca televiziuni precum National TV sau Antena 1 sa cumpere drepturile de difuzare a partidei pentru ca este un joc important“, a sustinut Baloi.


Antrenorul Eugen Neagoe spune ca amânarea este cu doua taisuri pentru ca, daca echipa sa ar obtine numai rezultate pozitive in urmatoarele etape, i-ar scoate din ritm, dar, pe de alta parte, nu ar fi nevoita sa sustina doua jocuri in trei zile, in conditiile in care „pandurii“ nu sunt pregatiti 100 la suta din punct de vedere fizic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS