15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei suedezi au fost exclusi din lot

Trei suedezi au fost exclusi din lot

Zlatan Ibrahimovic, Olof Mellberg si Christian Wilhelmsson au fost exclusi din lotul nationalei Suediei, din cauza indisciplinei, cu doua zile inaintea meciului cu Liechtenstein, din preliminariile Campionatului European din 2008.


Staff-ul tehnic al nationalei Suediei a luat aceasta decizie dupa ce jucatorii respectivi s-au prezentat cu intârziere la cantonamentul echipei. Fotbalistii au beneficiat de o dupa-amiaza libera la Göteborg si li s-a spus sa revina la hotel la ora 23.00, dar Ibrahimovic (Juventus Torino), Mellberg (Aston Villa) si Wilhelmsson (FC Nantes) s-au alaturat coechiperilor sai in jurul orei 1.15.


Zlatan Ibrahimovic si-a cerut scuze pentru ca a intârziat la cantonament. In acelasi timp, jucatorul formatiei Inter Milano este de parere ca selectionerul Lars Lagerback a exagerat când l-a exclus din lot, pe el si pe cei doi coechipieri ai sai, Olof Mellberg si Christian Wilhelmsson.


„Imi pare rau pentru situatia tensionata care s-a creat inaintea unui meci important cum este cel cu Liechtenstein. Reactia selectionerului Lagerback mi s-a parut putin exagerata. Eu accept insa deciziile sale si imi cer scuze coechipierilor si federatiei suedeze pentru ca am intârziat“, a spus Ibrahimovic, care s-a intors in Italia, la Milano, dupa ce a fost exclus din lotul Suediei.


Luni, si selectionerul Croatiei, Slaven Bilic, a exclus din lot trei jucatori, Darijo Srna (Sahtior Donetk), Ivica Olic (TSKA Moscova) si Bosko Balaban (FC Bruges), care au plecat din cantonament si si-au petrecut noaptea la un club din Zagreb. Croatia va juca astazi cu Rusia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS