7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpania, aproape de al 1.000-lea gol

Spania, aproape de al 1.000-lea gol

Fiecare dintre jucatorii spanioli care vor evolua astazi, la Belfast, in partida cu Irlanda de Nord din preliminariile Campionatului European din 2008, are sansa sa intre in istorie daca va inscrie al 1.000-lea gol al nationalei iberice.


„Toti visam sa inscriem, dar nu va fi aceasta prioritatea noastra. Conteaza doar pentru cartile de statistica. Noi vrem sa obtinem toate cele trei puncte. Trebuie sa evitam sa mai facem aceleasi greseli din preliminariile Cupei Mondiale, când ne-am calificat dupa baraj“, a spus atacantul echipei Atletico Madrid, Fernando Torres.


Un obisnuit al fotbalului britanic, atacantul echipei FC Liverpool, Luis Garcia, i-a avertizat pe coechipieri ca meciul cu Irlanda de Nord nu va fi deloc usor.


„Nu ma gândesc sa inscriu eu al 1.000-lea gol. Vreau sa spun ca este dificil sa joci pe terenul Irlandei de Nord. Nu concepem insa sa plecam de aici fara cele trei puncte“, a precizat Garcia.


Partida dintre Irlanda de Nord si Spania se va disputa in cadrul Grupei F de calificare la Campionatul European, din care mai fac parte Islanda, Suedia, Danemarca si Liechtenstein.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS