8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSergiu Popescu, dorit la Universitatea

Sergiu Popescu, dorit la Universitatea

Desi oficialii olteni il ochisera pe Sergiu Popescu din perioada in care evolua pentru Chimia Craiova, acestia au ezitat sa-i ofere un contract, iar acum, când jucatorul a „explodat“ in tricoul celor de la FC Caracal, nu prea au cum sa-l mai transfere. Vârful de 23 de ani nu poate face trecerea la Universitatea decât in iarna, pentru ca perioada de transferari s-a incheiat, si, cum nu este liber de contract, jucatorului nu ii ramâne decât sa astepte si sa faca minuni la Caracal. Sergiu Popescu a afirmat ca este incântat de faptul ca este dorit de Universitatea, insa regreta ca nu poate fi inrolat de acum.


„Am auzit ca sunt interesati de mine, dar, pâna acum, nu am fost contactat. Nu m-au sunat, probabil, pentru ca nu ma pot transfera decât in iarna. Daca imi doresc sa joc la Universitatea? Ce oltean nu-si doreste acest lucru? Este echipa mea de suflet. As veni si acum, dar nu cred ca este posibil. Sper sa joc in continuare la fel de bine si sa ramân in atentia Craiovei“, a spus Sergiu Popescu.


Presedintele Gheorghita Geolgau l-a urmarit pe Sergiu Popescu in meciul de sâmbata, când FC Caracal a surclasat Universitatea Cluj cu 4-0, partida in care atacantul craiovean a marcat de doua ori. „Ne-ar fi util acum, nu in iarna“, a spus Geolgau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU