12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSalih, la Vâlcea?

Salih, la Vâlcea?

Nemultumiti de randamentul echipei pâna acum, conducatorii vâlceni intentioneaza sa imprumute câtiva jucatori de la Craiova, printre cei vizati numarându-se si atacantul irakian.


Divergentele dintre Salih Jaber si oficialii clubului craiovean par sa se termine, dar nu pentru ca s-ar fi ajuns la un armistitiu, ci pentru ca CSM Vâlcea intentioneaza sa-l imprumute pe jucator pâna in iarna, iar in perioada precompetitionala sa-l transfere definitiv. Tratativele sunt in desfasurare, pentru ca oficialilor olteni le surâde ideea divortului, mai ales ca Salih este unul dintre jucatorii cu cele mai mari contracte. Parafarea intelegerii ar putea avea loc chiar astazi, dupa partida amicala pe care Universitatea o va disputa in compania divizionarei B, de la ora 17.00, pe terenul din „Zavoi“.


„Avem intentia sa-l aducem la Râmnicu Vâlcea. Sper sa se si poata realiza acest lucru. Vom juca amicalul cu Universitatea, mai bine spus cu fotbalistii care sunt in afara lotului acestei echipe, printre care si Salih Jaber, si vom stabili atunci daca ne dorim pe cineva de la Craiova“, a spus Alin Trandafir, presedintele clubului din „Zavoi“.


Craiovenii nu zic nici da, nici nu


Desi tratativele sunt in desfasurare, oficialii Stiintei nu au dorit sa comenteze nimic legat de posibilul transfer al lui Salih Jaber la CSM Vâlcea. Mai mult decât atât, presedintele Universitatii a devenit foarte nervos când a auzit despre ce este vorba si, dupa câteva replici acide, Gheorghita Geolgau a afirmat ca va organiza astazi o conferinta de presa in legatura cu acest subiect.


„Nu comentez nimic. Nu am ce sa va spun acum. O sa fac mâine (astazi – n.r.) o conferinta de presa si o sa dezbat subiectul Salih Jaber“, a fost replica presedintelui craiovean.


Jucatorul nu a fost intrebat


In ciuda faptului ca discutiile dintre cele doua conduceri sunt intr-un stadiu avansat, nici Salih Jaber si nici impresarul acestuia, Aksam Kadour, nu stiau nimic, semn ca trecerea atacantului irakian la CSM Vâlcea depinde doar de evolutia din amicalul de astazi.


„Nu cunosc nici un detaliu. Am auzit ceva, dar atât. Nici Salih si nici eu nu am fost contactati. Nu a sunat nimeni ca sa ne spuna despre ce este vorba. Ramâne de vazut ce se va intâmpla. Sunt sigur ca Salih vrea sa ramâna la Craiova, dar, tinând cont de cum stau lucrurile, nu stiu ce sa zic“, a spus Aksam.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS