13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGermania si Cehia au câstigat la limita

Germania si Cehia au câstigat la limita

Reprezentativele de fotbal ale Germaniei si Cehiei au câstigat, la limita, partidele pe care le-au disputat, sâmbata, in Grupa D a preliminariilor Campionatului European din anul 2008.


La Stuttgart, Germania s-a impus, cu scorul de 1-0, in fata Irlandei, unicul gol al partidei fiind inscris de atacantul formatiei Bayern München, Lukas Podolski, in minutul 57. In schimb, Cehia a invins, la Teplice, cu 2-1, reprezentativa Tarii Galilor, toate cele trei goluri ale meciului fiind marcate in ultimul sfert de ora al partidei. Mai intâi, cehii au deschis scorul in minutul 76, prin atacantul David Lafata, iar galezii au egalat in minutul 85, gratie autogolului fundasului Jiranek. Lafata a realizat „dubla“ in minutul 89 si a adus trei puncte gazdelor.


In cadrul aceleiasi grupe D, Slovacia a surclasat pe teren propriu, la Bratislava, selectionata Ciprului cu 6-1. Skrtel (‘9), Mintal (’33, ’55), Sebo (’43, ’49) si Karhan (’52) au marcat pentru gazde, iar golul de onoare al cipriotilor a fost reusit in ultimul minut de Giasemi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS