24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNae Ungureanu intareste staff-ul tehnic

Nae Ungureanu intareste staff-ul tehnic

Finantatorul Stiintei a reusit sa-l convinga pe „Rosu“ sa puna umarul la reconstructia echipei, fostul component al „Craiovei Maxima“ semnând un contract pe un an cu gruparea alb-albastra.


Incercarea lui Adrian Mititelu de a reda identitatea Universitatii prin inrolarea fostelor glorii ale fotbalului craiovean este in plina desfasurare. Ieri-dimineata, inaintea primului antrenament al zilei, sustinut de la ora 8.00, la cantonamentul din Lunca Jiului, Gheorghita Geolgau a intrat in vestiarul jucatorilor pentru a-l prezenta pe noul antrenor secund, Nae Ungureanu. „Rosu“, convins sa accepte aceasta functie in urma unui telefon primit joi seara de la finantatorul Stiintei, a semnat un contract valabil pe un an, având dreptul de a prelungi intelegerea cu gruparea alb-albastra la sfârsitul sezonului.


Este incântat de revenirea la Universitatea


Fostul tehnician al Pandurilor si-a intrat imediat in atributii, el conducând impreuna cu Daniel Mogosanu, Costica Stefanescu si Pap Deac toate cele trei sedinte de pregatire de ieri. La finele celui de-al doilea antrenament, sutinut de la ora 11.00, pe stadionul „Tineretului“, „Rosu“ a marturisit ca este incântat de faptul ca va avea posibilitatea sa participe la reconstructia Universitatii.


„Am fost contactat aseara (joi – n.r.) de Adrian Mititelu ca sa pun si eu umarul la o mai buna evolutie a Universitatii din postura de antrenor secund, pe care am acceptat-o având in vedere ca am fost coechipier cu Costica Stefanescu, Ovidiu Stinga si Daniel Mogosanu. Impreuna sper sa facem un lucru bun având in vedere ca toti am imbracat, cândva, tricoul alb-albastru si am avut satisfactii. Sincer, nu ma asteptam sa revin la Craiova, insa sper sa fie de bun augur“, a spus Ungureanu.


Nu-si asuma raspunderea pentru rezultate


Cu toate ca se va ocupa de pregatirea echipei, Nae Ungureanu a afirmat ca Ovidiu Stinga si Costica Stefanescu vor fi cei care vor raspunde de rezultatele echipei. De altfel, „Rosu“ a afirmat ca lotul actual nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, fiind convins ca Dorel Stoica si compania, jucatori pe care ii cunoaste pe când ii antrena la FC Caracal, pot evolua mult mai bine decât au facut-o pâna acum.


„Cu Ovidiu (Stinga – n.r.) a vorbit Mititelu, i s-a comunicat si lui faptul ca am fost investit cu functia de antrenor secund. Am inteles ca duminica (mâine – n.r.) revine si el in tara si atunci vom discuta mai multe. Oricum, responsabilitatile, in principal, le au domnii Stefanescu si Ovidiu Stinga, nu eu. Cunosc potentialul echipei, pentru ca am urmarit-o pâna acum. In plus, am fost antrenorul multor jucatori atunci când erau la FC Caracal si stiu ca pot mai mult. Sper ca in curând sa demonstreze acest lucru. Intr-adevar, lotul este foarte tânar, dar consider ca echipa poate sa se exprime la un nivel mai inalt“, a incheiat Nae Ungureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS