12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar bisnitarii au bilete

Doar bisnitarii au bilete

Suporterii „tricolorilor“ sunt nevoiti sa-i imbogateasca pe „descurcareti“, deoarece FRF a organizat defectuos vânzarea tichetelor pentru partida România – Bulgaria.


Profitând de interesul suporterilor pentru partida România – Bulgaria, bisnitarii din Constanta au achizitionat pe cai numai de ei stiute o mare parte dintre cele 12 mii de bilete puse in vânzare. Suporterii nu au mai gasit bilete la casele special amenajate de la stadionul „Farul“, insa si-au putut cumpara la „negru“, cu 300 RON, un tichet la peluza, care costa oficial 100 RON.


Acuzata ca i-a imbogatit pe bisnitari pe spatele suporterilor „tricolorilor“, Federatia Româna de Fotbal (FRF) s-a disculpat si si-a exprimat „profundul regret si indignarea“ fata de modul in care au fost vândute biletele pentru partida România – Bulgaria.


„Pornind de la excelenta colaborare pe care am avut-o (si o avem) cu gruparea FC Farul Constanta la toate jocurile oficiale si amicale disputate de echipa noastra nationala de seniori pe stadionul «Farul», am decis ca distribuirea biletelor de intrare la meciul România – Bulgaria sa fie efectuata exclusiv la casele de bilete obisnuite ale clubului constantean, de 17 persoane fizice din Constanta. Aceste persoane realizeaza respectiva activitate cu ocazia meciurilor jucate pe teren propriu de FC Farul Constanta, colaborând, totodata, cu FRF si la partidele disputate de reprezentativa României in ultima perioada. Coordonati de directorul economic al clubului FC Farul, doamna Elena Dogaru, cei 17 casieri au incheiat conventii civile cu FRF, urmând sa incaseze, pentru activitatea depusa, un anumit comision. Luând act de cele intâmplate, FRF a luat toate masurile necesare, astfel incât distribuirea biletelor de intrare ramase nevândute sa se desfasoare conform intelegerii noastre contractuale, adica la casele de bilete ale stadionului, in intervalul orar anuntat, adica 10.00 – 17.00. Asigurându-i pe toti suporterii echipei noastre nationale de intregul nostru respect, ne exprimam inca o data indignarea fata de cele intâmplate ieri (joi – n.r.), rezervându-ne, totodata, dreptul ca, in urma anchetei pe care am demarat-o, sa luam masurile care se vor impune“, se precizeaza intr-un comunicat dat publicitatii de FRF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS