17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Calcule in iarba

Echipele miniere din Motru, Rovinari si Matasari ce evolueaza in seria a 4-a aspira in aceasta etapa la puncte pe terenuri straine, dar numai primele doua au demonstrat in acest campionat ca aspiratiile lor sunt indreptatite. Pentru a-si indeplini obiectivul turului, clasarea pe primul loc, EMC Rovinari are nevoie de toate punctele pe terenul unei echipe nou-promovate, Unirea Costesti. Fara ajutorul „pandurilor“ cantonati la Sinaia, pentru „satelitul“ din Rovinari va fi dificil sa viseze la victorie, antrenorul Romica Negroiu având la dispozitie deocamdata doar doi dintre elevii lui Neagoe, Pândaru si Prodan.


Motrenii si-au menajat titularii in meciul de Cupa României pentru a evita rusinea acelui 0-3 din precedenta deplasare. Vecine de clasament, Dunarea Calafat si Minerul Motru joaca astazi in cel mai echilibrat meci al rundei. Formatia de la malul Dunarii este neinvinsa pe teren propriu si spera sa isi adauge alte trei puncte la zestrea din clasament. Petrolul Ticleni nu a pierdut nici un punct acasa si nu are de gând sa o faca nici in fata „militarilor“ craioveni, in timp ce elevii lui Constantin Trifu, caliti in week-end prin campionatul judetean, viseaza la primul punct in deplasare din acest sezon. Revenind la Armata Craiova, formatia din Banie sta destul de bine cu moralul, a invins etapa trecuta pe teren propriu, iar astazi vrea sa obtina punctele, pentru a se mentine in plutonul fruntas.


Liga a III-a, Seria a 4-a


• Programul etapei a cincea: Oltul Slatina – CS Vulcan, Chimia Craiova – Progresul Corabia, Unirea Costesti – EMC Rovinari, Petrolul Ticleni – Armata Craiova, Gaz Metan Podari – Minerul Matasari, Dunarea Calafat – Minerul Motru (astazi, ora 17.00); CS Alexandria – Minerul Mehedinti, Rova Rosiori – Minerul Uricani, Severnav – Alro (mâine, ora 11.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS