Acasă Sport Românii au parasit Cupa Italiei

Românii au parasit Cupa Italiei

Echipa la care sunt legitimati jucatorii români Adrian Mutu si Bogdan Lobont, AC Fiorentina, a fost eliminata miercuri seara, in turul al doilea al Cupei Italiei, de formatia Genoa, in fata careia a pierdut cu 1-0. Unicul gol al partidei, disputata la Genova, a fost marcat de Greco (’77). Mutu a fost titular la oaspeti, a jucat tot meciul si a avut doua ocazii de gol in primele 15 minute ale partidei. In schimb, portarul Bogdan Lobont a ramas pe banca de rezerve, antrenorul Cesare Prandelli preferându-l pe Sebastien Frey intre buturi.


Si formatia la care evolueaza mijlocasul Bogdan Patrascu, Piacenza (Serie B), a fost eliminata din Cupa Italiei, dupa ce a pierdut, cu 2-0, pe terenul gruparii Messina. Românul a jucat tot meciul la oaspeti.


Nici fundasul Valentin Nastase nu a fost mai norocos, echipa sa, Ascoli, parasind competitia dupa ce a pierdut la Napoli, cu 1-0, dupa prelungiri. Nastase a fost rezerva, fiind introdus pe teren in minutul 80, in locul lui Lukovic.


Juventus Torino a reusit sa acceada in turul al treilea al Cupei Italiei, invingând, cu scorul de 2-1, in deplasare, pe Cesena. Gazdele au deschis scorul gratie autogolului lui Balzaretti (’21). „Juve“ a egalat in ultimul minut al primei reprize prin Bijinov, iar Del Piero a inscris golul victoriei, in minutul 76.


Cupa Italiei, turul al 2-lea


Rezultatele inregistrate in turul al doilea al Cupei Italiei: Albinoleffe – Udinese 1-2 dupa prelungiri, Cavese – Bologna 0-2, Cesena – Juventus 1-2, Cremonese – Reggina 0-1, Crotone – Torino 2-1, Genoa – Fiorentina 1-0, Messina – Piacenza 2-0, Modena – Mantova 5-4 – penaltiuri, Monza – Lazio 3-4 – penaltiuri, Napoli – Ascoli 1-0 – dupa prelungiri, Pescara – Atalanta 0-3, Rimini – Sampdoria 1-2, Taranto – Brescia 0-1, Triestina – Siena 2-1, Venezia – Arezzo 0-1 – dupa prelungiri.

Exit mobile version