10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânii au parasit Cupa Italiei

Românii au parasit Cupa Italiei

Echipa la care sunt legitimati jucatorii români Adrian Mutu si Bogdan Lobont, AC Fiorentina, a fost eliminata miercuri seara, in turul al doilea al Cupei Italiei, de formatia Genoa, in fata careia a pierdut cu 1-0. Unicul gol al partidei, disputata la Genova, a fost marcat de Greco (’77). Mutu a fost titular la oaspeti, a jucat tot meciul si a avut doua ocazii de gol in primele 15 minute ale partidei. In schimb, portarul Bogdan Lobont a ramas pe banca de rezerve, antrenorul Cesare Prandelli preferându-l pe Sebastien Frey intre buturi.


Si formatia la care evolueaza mijlocasul Bogdan Patrascu, Piacenza (Serie B), a fost eliminata din Cupa Italiei, dupa ce a pierdut, cu 2-0, pe terenul gruparii Messina. Românul a jucat tot meciul la oaspeti.


Nici fundasul Valentin Nastase nu a fost mai norocos, echipa sa, Ascoli, parasind competitia dupa ce a pierdut la Napoli, cu 1-0, dupa prelungiri. Nastase a fost rezerva, fiind introdus pe teren in minutul 80, in locul lui Lukovic.


Juventus Torino a reusit sa acceada in turul al treilea al Cupei Italiei, invingând, cu scorul de 2-1, in deplasare, pe Cesena. Gazdele au deschis scorul gratie autogolului lui Balzaretti (’21). „Juve“ a egalat in ultimul minut al primei reprize prin Bijinov, iar Del Piero a inscris golul victoriei, in minutul 76.


Cupa Italiei, turul al 2-lea


Rezultatele inregistrate in turul al doilea al Cupei Italiei: Albinoleffe – Udinese 1-2 dupa prelungiri, Cavese – Bologna 0-2, Cesena – Juventus 1-2, Cremonese – Reggina 0-1, Crotone – Torino 2-1, Genoa – Fiorentina 1-0, Messina – Piacenza 2-0, Modena – Mantova 5-4 – penaltiuri, Monza – Lazio 3-4 – penaltiuri, Napoli – Ascoli 1-0 – dupa prelungiri, Pescara – Atalanta 0-3, Rimini – Sampdoria 1-2, Taranto – Brescia 0-1, Triestina – Siena 2-1, Venezia – Arezzo 0-1 – dupa prelungiri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS