17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSabau, in turul doi la Geneva

Sabau, in turul doi la Geneva

Tenismanul român Razvan Sabau s-a calificat in turul secund al turneului challenger de la Geneva (Elvetia), dotat cu premii in valoare totala de 31.875 de euro. Sabau, desemnat cap de serie numarul 8, l-a invins greu, in runda inaugurala, la capatul a trei seturi extrem de disputate, pe elvetianul Jean-Claude Scherrer, beneficiar al unui wild-card, scor 6-7 (3), 7-6 (3), 6-3. In faza urmatoare a competitiei, românul il va intâlni pe polonezul Adam Chadaj, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, de germanul Philipp Hammer, jucator venit din calificari.


La turneul challenger de la Manerbio (Italia), dotat cu premii de 42.500 de euro, Victor Crivoi a trecut direct in optimi, in urma abandonului argentinianului Marcelo Charpentier, in runda inaugurala, la scorul de 4-3 in favoarea sa. In turul secund al competitiei, Crivoi va da piept cu italianul Leonardo Azzaro, invingator cu scorul de 6-1, 6-0 in fata compatriotului sau Claudio Rizzo, beneficiar al unui wild-card.


Moraru si Ungur continua la dublu


In cadrul aceluiasi turneu, Gabriel Moraru a fost intrecut cu 6-2, 6-3 de suedezul Andreas Vinciguerra, cap de serie numarul 7, in timp ce Adrian Ungur a pierdut in fata portughezului Frederico Gil, al doilea favorit al turneului, scor 2-6, 4-6. Moraru si Ungur s-au revansat insa in proba de dublu, unde au ajuns in turul secund. Cei doi au facut pereche si au trecut, in runda inaugurala, cu scorul de 3-6, 7-5, 10-7, de cuplul italian Leonardo Azzaro / Daniele Giorgini, cap de serie numarul 2. Tandemul român va intâlni, in sferturi, perechea italiana Alessandro Accardo / Adriano Biasella, care a trecut, cu scorul de 6-4, 4-6, 10-8, de cuplul Frederico Gil / Daniel Gimeno-Traver (Portugalia / Spania).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS