8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei goluri in trei etape pentru Marica

Trei goluri in trei etape pentru Marica

Reusind sa puncteze in toate partidele pe care le-a jucat in noul sezon, fostul vârf al lui Dinamo a revenit in prim-plan dupa un sezon tern, in care accidentarile au alternat cu perioadele de forma slaba.


Atacantul român al echipei Sahtior Donetk, Ciprian Marica, este noua revelatie a campionatului din Ucraina. Internationalul român a marcat vineri cel de-al treilea gol in tot atâtea etape desfasurate in campionatul din Ucraina, el punctând in meciul câstigat, cu 5-0, de „mineri“ contra lui Metalist Harkov. Marica a deschis scorul in minutul 20, ceilalti marcatori fiind Elano (’33, ’38), Timosciuk (’35) si Bielik (’52). Atacantul român a revenit astfel in prim-plan dupa un sezon tern, in care accidentarile au alternat cu perioadele de forma slaba.


In celelalte partide din runda a treia a campionatului Ucrainei s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Stal – Illychivets 0-2, Dnipro – Vorskla 1-0 , Tavriya – Arsenal 1-3, Chornomorets – Zaporizhya 1-1, Dinamo Kiev – Kryvbas 3-1. Meciurile Kharkiv – Metalurh si Karpaty – Zorya s-au disputat ieri, dupa inchiderea editiei.


Echipa antrenata de Mircea Lucescu se afla in acest moment pe primul loc al clasamentului, cu noua puncte din tot atâtea posibile, fiind urmata, in ordine, de Dinamo Kiev, cu noua puncte, si de Arsenal, cu sapte puncte.


Lucescu nu-l vinde pe Timosciuk


Mircea Lucescu nu doreste sa se desparta de capitanul lui Sahtior Donetk, Anatoli Timosciuk, care este curtat de Feyenoord Rotterdam si de Celtic Glasgow. Desi Feyenoord a oferit sapte milioane de euro pentru Timosciuk, cu doua milioane mai mult decât campioana Scotiei, Celtic Glasgow, Mircea Lucescu a spus ca nu se desparte de jucator pentru mai putin de zece milioane de euro.


„Am avut o lunga discutie cu jucatorul, care mi-a spus ca si-ar dori mai degraba sa joace la Celtic decât la Feyenoord. I-am promis ca il las sa plece deoarece isi doreste o cariera internationala. Dar pretul sau minim este de zece milioane de euro. Are 60 sau 70 de selectii in echipa nationala si este unul dintre cei mai buni mijlocasi defensivi din lume. Daca il las sa se transfere pentru mai putini bani, atunci va scadea automat si valoarea celorlalti jucatori ai clubului nostru“, a opinat Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS