12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Suporter


In general, jocul baietilor nostri a fost bun si asta este lucrul cel mai important. Dupa aspectul confruntarii, cred ca mecanismul compartimentelor echipei a inceput sa devina functional. Sa nu uitam ca am jucat cu Steaua si, mai mult decât atât, am facut-o chiar in deplasare. Nu este o tragedie, ci doar un meci pierdut, iar urmatorul va fi cu siguranta o victorie. Baieti, noi avem incredere in forta voastra. Mai mult curaj si dorinta de victorie si situatia va intra in normal. Hai Craiova!


Cosmin D


Sa fim realisti! Am jucat impotriva unei echipe (Steaua) care nu a fortat motoarele. La fel au facut si baietii nostri, dar nu pentru ca nu au vrut, ci pentru ca nu au putut mai mult. Asta le este valoarea in fata echipelor din Liga l. Si când te gândesti ca in cursul campionatului trecut domnul Mititelu facea comparatie intre cele doua echipe si nu gasea nici o diferenta… Doamne ajuta!!!


Kalle


Nu pot crede ce citesc! Sunt unii multumiti ca am jucat frumos contra Stelei. Si ce-i cu asta? Fratilor, NE-AU SURCLASAT!!! Si au mai jucat si cu multe rezerve. Chiar nu observa nimeni ca egala noastra de saptamâna trecuta, Vasluiul, a fost nimicita de UTA, o echipa facuta peste noapte? Daca nu avem norocul sa fie altii mai slabi ca noi, iar ne ducem in B. Nu stiu câte echipe au un lot mai slab ca al nostru. Sa ne fereasca Dumnezeu sa pierdem puncte si etapa viitoare acasa, ca apoi urmeaza Rapid si Dinamo. Si iarasi luam carute de goluri fara sa dam nici unul. Cu jucatori de B si cu un patron-mascarici nu avem cum sa facem fata in A.


Anonim


Asta ne e valoarea. ZERO. Din pacate suntem de Divizia B si aranjamentele pe care le-am facut sa ajungem aici, in A, se vad acum. M-am saturat de Mititelu si jucatorii lui de 2 lei.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII