13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport28 de tenismeni straini in Banie

28 de tenismeni straini in Banie

Acest concurs face parte din circuitul international de tenis al României.


 


Incepând de ieri si pâna pe 13 august, Craiova gazduieste a doua editie a concursului international de tenis „Trofeul Tiriac Recon“, manifestare sportiva inclusa in „Circuitul International de Tenis al României“. Organizatorii evenimentului, Federatia Româna de Tenis impreuna cu Asociatia Sportiva „Clubul Sportiv RECON Craiova“ vor acorda premii in valoare de 10.000 de dolari, dintre care marelui câstigator ii vor reveni 1.300 de dolari. Concursul organizat in Banie se bucura de notorietate si peste hotarele tarii, având in vedere ca din cei 64 de concurenti, 28 sunt veniti din alte 21 de tari, precum Germania, Israel, Maroc, Ucraina sau Suedia. Initial, organizatorii turneului hotarâsera ca primele trei zile sa fie alocate meciurilor pentru calificari, urmând ca luni dimineata sa fie intocmit tabloul principal al probei de simplu, iar de marti sa se organizeze si tabloul principal la proba de dublu. Totusi, se pare ca ploaia a cam dat peste cap planurile acestora.


„Programul va fi respectat in ipoteza in care putem sa ne desfasuram meciurile planificate in zilele de sâmbata si duminica“, a spus Mihaela Preda – Tisriban, arbitrul principal al turneului. Conditiile meteorologice nu i-au speriat insa pe organizatori care si-au pastrat optimismul, mai ales ca printre tenismeni exista o vorba care spune ca: „Nu exista un turneu bun fara ploaie“.


„Din punct de vedere organizatoric am facut tot ce ne-a fost in putinta pentru ca turneul sa se desfasoare in bune conditii, mai ales ca avem si experienta evenimentului de anul trecut, când de asemenea a plouat in primele zile ale competitiei“, a spus Aurelian Enescu, director SC RECON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS