10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSarapova si Hingis, in optimi

Sarapova si Hingis, in optimi

Rusoaica Maria Sarapova (foto) si elvetianca Martina Hingis, a doua, respectiv a opta favorita a turneului de la San Diego (SUA), dotat cu premii in valoare de 1.345.000 de dolari, s-au calificat, marti seara, in optimile de finala ale intrecerii.


Sarapova, intrata in competitie direct in turul al doilea, a invins-o usor, in doua seturi, cu scorul de 6-4, 6-1, pe compatrioata sa Vasilisa Bardina, o jucatoare de 18 ani. In optimi, câstigatoarea Wimbledonului din 2004 o va avea ca adversara pe invingatoarea din meciul Shuai Peng (China) – Vera Zvonareva (Rusia).


Martina Hingis, propulsata la rândul ei de organizatori direct in turul al doilea, a trecut, tot in doua seturi, cu 6-2, 6-3, de reprezentanta gazdelor Meilen Tu, o jucatoare modesta (28 de ani), ocupanta a locului 91 WTA. Elvetianca o va intâlni in optimi pe invingatoarea dintre italianca Flavia Pennetta si americanca Jamea Jackson. In optimi a mai ajuns si jucatoarea ceha Nicole Vaidisova (cap de serie numarul 7), invingatoare in runda a doua cu 6-1, 6-0, in fata spaniolei Virginia Ruano Pascal. Acestea au fost singurele meciuri disputate in turul al doilea al turneului de la San Diego.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS