5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdriano ramâne la Inter

Adriano ramâne la Inter

Impresarul atacantului brazilian Adriano, Gilmar Rinaldi, a dezmintit informatiile publicate in presa italiana conform carora ar purta tratative pentru vânzarea jucatorului care este legitimat la Internazionale Milano.


„Adriano ramâne la Inter, nu a existat nici un contact cu alte echipe. Nu stiu de unde vin toate aceste zvonuri despre o posibila cedare. Pot sa va asigur ca si in eventualitatea in care Inter ar cumpara atacanti de un mare nivel, precum Ibrahimovic, Trezeguet sau Toni, Adriano va ramâne la Milano“.


Agentul atacantului lui Inter Milano a dezmintit categoric si un posibil schimb cu vârful lui Real Madrid, Ronaldo.


„Sunt deja trei ani de când circula aceasta poveste si nu este nimic serios. Adriano vrea sa ramâna la Inter si ne se gândeste la Real Madrid“, a spus Rinaldi.


In ceea ce priveste relatia jucatorului cu antrenorul lui Inter Milano, Roberto Mancini, Rinaldi a spus ca „se vorbeste prea mult despre acest lucru, insa cei doi au roluri diferite. Este normal ca intre un jucator si antrenor sa apara opinii diferite“. Impresarul a dat asigurari ca Mancini il vrea in echipa si il place pe Adriano inca de când imbraca tricoul Parmei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS