13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniti pentru o surpriza

Uniti pentru o surpriza

Unitate si determinare sunt cuvintele de ordine ale „pandurilor“ intr-un meci special pentru orice fotbalist, cu Rapid Bucuresti, candidata la titlul de campioana. Lipsa de omogenitate trebuie suplinita prin daruire, iar spectatorii trebuie sa fi invatat ceva din campionatul precedent si sa aiba rabdare cu o echipa incropita in ultimele trei zile.
Alin Rus, jucator adus de la Glora Bistrita cunoaste gustul succesului in fata visiniilor si ar vrea sa-l simta din nou, la Târgu Jiu. „O sa fie un meci greu, pentru ca noi ne-am strâns de trei zile. Sper ca in timpul jocului sa vorbim mai mult si sa iasa bine la final. Ne dorim cel putin un egal. Daca alergam si ne ajutam unii pe altii putem obtine si victoria pentru ca au sapte jucatori care nu or sa joace, iar cei care ii inlocuiesc nu sunt asa motivati ca ceilalati. Anul trecut i-am batut la Bistrita, cu 2-1. Avem un lot destul de bun, ne trebuie o pregatire si sa ne cunoasca mai bine antrenorii“, a opinat Rus.
Prima liga pentru Daniel Orac este o provocare personala si in acelasi timp o sansa de a demonstra ca are valoare. Sosit de la Universitatea Craiova, Orac cunoaste importanta tribunei. „Astept de la spectatori sa fie cât mai montati, sa ajute echipa, pentru ca suntem la inceput de drum. Am o revansa de luat fata de mine personal. Vreau sa le demonstrez unor conducatori ca pot gresi. Important e sa mearga echipa si sa fim cât mai uniti“, a spus Orac.
Antrenorul Eugen Neagoe nu poate conta pe serviciile lui Vaida, Jovanovic si Popete, toti cu probleme contractuale. Primii doi sunt in litigii cu cluburile de la care au venit, Forex Brasov si Unirea Urziceni, iar Popete este nemultumit de contractul oferit de Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU