27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Au jucat nimic

In ciuda optimismului aratat inaintea confruntarii, juvetii nu au reusit sa obtina decât o remiza alba in fata celor de la Vaslui, ostilitatile din teren plictisind intreaga asistenta.

Desi oficialii Stiintei erau convinsi de faptul ca Universitatea va trece la pas de FC Vaslui, acest lucru nu s-a intâmplat, pentru ca alb-albastrii nu au reusit sa-si creeze nici o oportunitate clara de a marca. Punctul obtinut nu i-a multumit decât pe moldoveni, mai ales ca nu au fost nevoiti sa depuna mari eforturi pentru a-l obtine, in timp ce publicul oltean, pe baza evolutiei proaste a favoritilor, a inceput deja sa-si faca griji pentru partidele de foc care urmeaza.
Universitatea a inceput promitator partida, in minutul 4 fiind foarte aproape de a deschide scorul prin Rose, dar atacantul australian nu a reusit sa profite de greseala portarului Zolha. Dupa doar cinci minute, capitanul Stiintei, Dorel Stoica, a executat foarte bine o lovitura libera de la 20 de metri, insa tabela a ramas neschimbata. De altfel, acestea au fost singurele zvâcniri ale craiovenilor care, indemnati de pe banca de Silvian Cristescu, nu s-au mai apropiat de poarta adversa. Mai mult, alb-albastrii au cedat inexplicabil centrul terenului, permitându-le elevilor lui Multescu sa contreze prin Neagu (’33) si Mardare (’36), ultimul punându-l greu la incercare pe Bornescu. In rest, totul a fost confuz, jucatorii ambelor formatii intrecându-se in executii defectuoase, taxate imediat de asistenta din tribune.

Somn de voie

In ciuda celor 15 minute de respiro, jucatorii celor doua combatante au fost mult mai apatici in partea secunda a intâlnirii, caldura sufocanta obligându-l pe centralul Tudor sa acorde cea de-a doua pauza de apa. Nici acest lucru nu a inviorat atmosfera din teren, plictiseala putinilor spectatori fiind alimentata de jocul la intâmplare practicat de ambele formatii. Practic, nu a existat nici macar o ocazie de gol, pentru ca sutul lui Ljubinkovic nu i-a creat probleme lui Bornescu (’70), iar ce a incercat Piko in minutul 89 nu avea cum sa schimbe datele problemei.
Universitatea nu a reusit sa porneasca la drum asa cum si-ar fi dorit suporterii, care nu au fost suparati de rezultatul final cât au fost de prestatia favoritilor, exprimarea din teren a juvetilor ridicând mari semne de intrebare in privinta viitorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII