10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii mai incearca o data in primul esalon

Pandurii mai incearca o data in primul esalon

Conducatorii echipei Pandurii Târgu Jiu nu au nici o legatura cu repromovarea administrativa a echipei in Liga I. Reprezentantii actionarilor in CA, Daniel Burlan (SNLO) si Viorel Temelescu (USMO), s-au disculpat pentru faptul ca o „echipa frumoasa“ ca Sportul Studentesc a ajuns in esalonul secund, iar Pandurii a inlocuit-o in prima liga.


„Suntem o consecinta fericita a faptului ca Sportul nu a respectat regulamentele“, a spus Temelescu, dupa care a prezentat fiecare achizitie.


Attila Vaida, Alin Rus, Alin Chibulcutean, Marian Vatavu, Vasile Prodan, Lucian Zoicas, Ilie Iordache, Florin Stânga, Daniel Orac, Cristian Luca, Nemanja Vidakovic si Nemanja Jovanovic au semnat contracte pe doi ani cu gruparea din Târgu Jiu. Singurii absenti au fost portarul Adnan Guso si fundasul Sergiu Mândrean, primul cu probleme familiale, iar cel de-al doilea cu probleme medicale.


Lotul „pandurilor“ s-a subtiat dupa inregistrarea jucatorilor la LPF, Florin Popete nefiind de acord cu oferta financiara a clubului din Târgu Jiu.


Daca Neagoe poate acuza indreptatit lipsa relatiilor de joc, nici Razvan Lucescu nu se poate baza pe omogenitatea aratata de echipa sa sezonul trecut. Rapid este decimata de suspendari si accidentari, Coman, M. Constantin, Maldarasanu si Rada fiind indisponibili, iar Daniel Niculae, Moldovan si Pancu au parasit echipa. „Geana“ incearca sa-i surprinda pe feroviari si se bucura ca intâlneste Rapid in prima etapa. „Incercam sa le pregatim surprize. Este o sansa pentru noi ca jucam prima etapa cu Rapid. Au sapte jucatori absenti fata de sezonul trecut“, a spus Eugen Neagoe.


Acesta considera ca lupta pentru supravietuire in Liga I se va da intre 12 formatii. „Sunt sase echipe puternice, Steaua, Rapid, Dinamo, Poli Timisoara, CFR Cluj si Farul, care se vor bate pentru locurile fruntase, iar celelalte sunt undeva la acelasi nivel“, a opinat tehnicianul gruparii gorjene.


Pentru ca are incredere in profesionalismul jucatorilor, Neagoe nu este adeptul cantonamentelor lungi, o singura zi fiind suficienta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS