12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu a scapat de datorii

Mititelu a scapat de datorii

Pentru a nu risca neprogramarea in prima etapa, oficialii Stiintei au achitat datoriile catre Aksam Kadour si Jiul Petrosani, facând totodata mici retusuri si la celelalte capitole.


Desi a taraganat foarte mult plata datoriilor, intr-un final, conducerea clubului alb-albastru s-a dat pe „brazda“ si a rezolvat problemele curente. Achitând ieri dupa-amiaza datoria de 20 de mii de dolari catre impresarul lui Salih Jaber, Aksam Kadour, respectiv 75 de mii de dolari catre Jiul Petrosani, pentru atacantul Gabriel Apetri, Universitatea va putea evolua sâmbata contra celor de FC Vaslui. De altfel, oficialii olteni au afirmat ca s-au achitat si fata de jucatori, aducându-i cu plata la zi si pe cei care nu-si primisera primele de obiectiv.


„Noi nu lucram cu bani negrii, tranzactia a avut loc prin banca. Am livrat banii in conturi, probabil sunt pe «drum». Ne-am achitat si fata de jucatorii care nu-si incasasera primele de obiectiv. Universitatea nu mai este datoare fata de nimeni“, a precizat Cristescu.


Aksam: „Bine ca s-a rezolvat“


Dupa ce au trecut prin birourile comisiilor din cadrul FRF, mergând cu judecata chiar si pe cale civila, Aksam Kadour a câstigat duelul cu Adrian Mititelu, incasând ieri dupa-amiaza cei 20 de mii de dolari pe care ii avea de primit. Impresarul lui Salih Jaber a afirmat ca nu va sta deloc pe gânduri si va concepe imediat acordul scris catre Liga Profesionista de Fotbal, pentru ca Universitatea sa intre in normalitate si sa poata evolua sâmbata cu FC Vaslui.


„Acum au intrat banii. Sunt toti. Când o sa ajung acasa, o sa instiintez in scris Liga Profesionista de Fotbal. Bine ca s-a rezolvat totul“, a spus Aksam.


Simota: „Sigur nu vor fi probleme“


Contrar lui Aksam Kadour, patronul Jiului Petrosani a afirmat ca in contul sau nu au intrat decât 17 mii de dolari, dar nu crede ca vor fi probleme si Universitatea se va achita si fata de el. De altfel, Alin Simota nu a exclus posibilitatea ca banii sa fi fost livrati intre timp, dar sa nu fi ajuns la destinatie in timp util.


„Ieri (marti – n.r.) am primit, in lei, echivalentul a 17 mii de dolari, dar astazi (ieri – n.r.) am verificat si nu a avut loc nici un fel de virament. Cel putin pâna la ora 14.00 nu a fost virata diferenta. Este posibil ca tranzactia sa fi avut o mica intârziere. O sa verific mâine (astazi – n.r.) contul din nou, dar nu cred ca vor fi probleme. De altfel, sunt sigur de asta. Nu-si pot permite neprogramarea pentru o datorie de doua miliarde de lei“, a spus Alin Simota.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU