9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportConcurs pentru fanii Universitatii

Concurs pentru fanii Universitatii

Pe intreaga perioada de desfasurare a Ligii I, editia 2006/2007, pasionatii de fotbal si, in special, sustinatorii Universitatii Craiova pot participa la un nou concurs lansat de Gazeta de Sud, care este dotat cu premii in valoare de peste 10.000 RON.


Inaintea fiecarei etape, Gazeta de Sud va publica un talon de concurs, participantii trebuind sa-l completeze cu scorul final pronosticat al meciului Universitatii din runda respectiva, precum si cu datele personale de identificare, si sa-l aduca la sediul GdS, unde va fi amenajata o urna speciala, sau sa-l expedieze pe adresa redactie cel mai târziu in ziua dinaintea partidei (data postei). Taloanele primite mai târziu de data mentionata nu vor fi luate in considerare.


Extragerile intermediare ale pronosticurilor corecte se realizeaza la fiecare patru etape ale campionatului, urmând sa fie organizate patru extrageri intermediare in tur si tot atâtea in retur. Ultimele extrageri intermediare din tur si din retur vor avea loc la interval de cinci etape. Marile extrageri vor fi organizate la sfârsitul turului si returului. La marile extrageri participa automat toate taloanele din ultimele 17 etape, care au continut pronosticuri corecte.


Va dorim sa aveti parte de inspiratie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS