12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMilan va juca in Cupa UEFA

Milan va juca in Cupa UEFA

Presa italiana a scris ieri ca AC Milan va evolua in actualul sezon al Cupei UEFA, in ciuda faptului ca a fost implicata in scandalul meciurilor trucate din Serie A. Milanezii, care au fost penalizati cu 44 de puncte in clasamentul sezonului 2005-2006 si astfel au ajuns pe o pozitie care nu le mai permitea participarea in Champions League, vor evolua in Cupa UEFA in dauna lui Empoli, care nu a obtinut licenta si dreptul de a juca pe propriul stadion in cupele europene.


„Din pacate, federatia ne-a explicat ca cererea noastra nu poate fi acceptata. In cazul asta, pica definitiv posibilitatea de a participa in Cupa UEFA“, a spus presedintele clubului Empoli, Fabrizio Corsi.


Milan va putea participa in urmatoarea editie a Cupei UEFA, desi pedeapsa sa de 44 de puncte a fost aplicata tocmai pentru a fi exclusa din competitiile europene. Totusi, Federatia Italiana de Fotbal (FIGC) ar vrea sa trimita pe Udinese, urmatoarea clasata dupa Milan, in locul lui Empoli, cautând o modalitate legala pentru a face acet lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS