17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMaguire, pus pe liber

Maguire, pus pe liber

Ajuns la maturitatea fotbalistica, mijlocasul adus sa-l suplineasca pe Ovidiu Stinga a fost dat afara de la Universitatea pentru ca nu a dat randament


Acum trei saptamâni, Universitatea Craiova il transfera pe Joshua Maguire, despre care mai- marii Stiintei, dar si impresarul lui spuneau ca a crescut in valoare si este mijlocasul de care are nevoie echipa lui Stinga. Ieri insa suporterii olteni au aflat ca Maguire si-a reziliat contractul cu echipa din Banie si care il lega de culorile alb-albastre pe o perioada de cinci ani. Intelegerea a fost rupta de comun acord, iar pentru a-i face o iesire onorabila si pentru a nu se spune ca i s-a facut vânt, Mititelu l-a laudat pe „cangur“, despre care a spus ca este un jucator bun, dar nu mai bun decât cei care l-ar putea suplini si care se afla deja in lotul Stiintei, amintindu-i pe Andrei Ionescu, Mihai Dina, Florin Costea si … Ovidiu Stinga, pe care il dorea doar antrenor. Vazând ca nu are oameni care sa-l suplineasca pe antrenorul-jucator, Mititelu pare sa se fi razgândit, constient ca valoarea liniei mediane va creste simtitor cu Stinga in teren.


Cine urmeaza?


Revenind la Maguire, acesta a evoluat slab in partidele amicale sustinute pâna acum de Universitatea. In aceeasi situatie se afla si ceilalti australieni propusi la Universitatea, Heath si Rose. Acestia au avut evolutii submediocre, iritându-i pe suporterii olteni, care au sperat ca vor evolua la nivelul recomandarilor facute de cei care i-au adus. Michael Baird este de nerecunoscut dupa un sezon in care a mai sclipit din când in când. Singurul care a evoluat in nota sa obisnuita si s-a facut util echipei a fost Josh Mitchell. In aceste conditii, n-ar fi exclus ca si alti „canguri“ sa sara din schema gândita de antrenorul Ovidiu Stinga, totul tinând de achizitiile pe care Mititelu s-a laudat ca vrea sa le faca in perioada imediat urmatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII