17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGeolgau, alaturi de Beldeanu?

Geolgau, alaturi de Beldeanu?

Dupa dezertarea lui Mitran, finantatorul Universitatii intentioneaza sa-l readuca la club pe Geolgau, acesta urmând sa fie numit, cel mai probabil, intr-o functie executiva.


Asa cum anticipam zilele trecute, organigrama clubului Universitatea a suferit modificari, iar sâmbata, dupa toate probabilitatile, acestea vor fi anuntate in mod oficial cu ocazia prezentarii echipei. Cum directorul executiv Marius Mitran a parasit clubul Universitatea, preferând sa i se alature lui Marius Lacatus la UTA, presedintele Consiliului de Administratie s-a reorientat spre un fost component al „Craiovei Maxima“, Ion Geol-gau (foto), propunându-i acestuia o functie in conducerea executiva, s-ar parea cea de vicepresedinte. Deocamdata, din organigrama de pe site-ul clubului au disparut Marius Mitran, care era director executiv, fiind acum purtator de cuvânt la UTA, si Silviu Lung, antrenor cu portarii, dar care astazi pleaca in EAU cu Iordanescu, fara insa ca numele lui Geolgau sa fie nominalizat. Cei trei vicepresedinti executivi sunt Sorin Joavina, Silvian Cristescu si Ovidiu Costesin, cei care sunt si in fotografia oficiala pentru sezonul care incepe sâmbata viitoare. Geol-gau, care este angajat la o firma privata din Craiova, nu s-a prezentat la posibilul nou loc de munca de la Universitatea, nefiind inca numit oficial.


A patra descalecare pentru Geolgau


Fostul mare jucator al „Craiovei Maxima“, Ion Geolgau, a mai fost in conducerea clubului Universitatea si in anii anteriori, cu rezultate bune. In primul mandat, in ’93/’94, a fost timp de un an si jumatate vicepresedinte, iar in 1997 a fost initial vicepresedinte, apoi numit antrenor secund, Nicolae Zamfir fiind principal. „Geolgy“ a plecat antrenor in Feroe, iar in primul sezon petrecut acolo, 1998, a obtinut eventul cu HB Torshavn. Dupa alti câtiva ani de antrenorat in Feroe si ultima data in Islanda, Geolgau a revenit in Banie, fiind iarasi numit, in 2003, vicepresedinte. In sezonul 2004/2005 a mai fost numit pentru câteva zile ba conducator, ba antrenor, dar telenovela aceea alb-albastra – cu Mititelu, Geolgau, Iovan si Boldici – a tinut doar câteva zile, Adrian Mititelu retragându-se de la Universitatea si astfel toata acea organigrama a cazut. Geolgau a fost vicepresedinte si la Rocar. In Consiliul Director al Universitatii se afla, printre altii, si Aurel Beldeanu, alt component al „Craiovei Maxima“, astfel incât prin cooptarea si a lui Geolgau, imaginea Universitatii ar avea de câstigat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU