13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalistii au plecat la munte

Handbalistii au plecat la munte

Energia Pandurii Târgu Jiu se afla la Rânca, unde timp de noua zile se pregateste din punct de vedere fizic pentru noul sezon. Antrenorul Liviu Andries (foto), care si-a prelungit cu doua sezoane contractul cu gruparea gorjeana, are la dispozitie un lot de 17 jucatori: Muraru, Bichir, T. Radulescu – portari; Mihoci, Ghira, Enache, Preda, Truica, Balea, Mazilu, Panait, Ilies, Costea, Radu, Eremia, Neskov, Apolzan.


Centrul Adrian Clenciu a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea cu Energia Pandurii in conditiile impuse de club, preferând alta destinatie. Nici veteranul Gore Albici nu a fost multumit de oferta gorjenilor, care si l-ar fi dorit antrenor secund, insa negocierile continua in cazul sau. Interul stânga, Gheorghe Balea, imprumutat de la Dinamo Bucuresti, s-a alaturat lotului si se declara incântat ca a ajuns la Târgu Jiu, unde are ocazia sa evolueze in cupele europene. Portarul Adrian Radulescu a fost convocat la lotul national de tineret care va sustine in perioada 23 iulie – 8 august un turneu international in Austria si Germania.


Desi Sala Sporturilor din Târgu Jiu este in prezent un santier, lucrându-se intens la renovarea acesteia, oficialii clubului Energia Pandurii spera sa o poata folosi incepând cu 1 august. „Dupa acest stagiu de pregatire montan de noua zile vor incepe si antrenamentele specifice, cu mingea, in sala. Dar probabil ca in prima faza vor face la Sala Liceului cu Program Sportiv, pentru ca in Sala Sporturilor nu se poate. E un santier deocamdata, dar de la 1 august avem promisiunea ca se va putea intra in sala, pentru ca mai e de lucru la suprafata de joc care va fi raschetata si vopsita“, a spus presedintele sectiei de handbal, Gore Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS