13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExperimente nereusite

Experimente nereusite

Universitatea – Sportul 1-2


• Stadion „Ion Oblemenco“, spectatori 3.000.


• Au marcat: Dina ’84 / Maxim ’73, Ferfelea ’90.


Universitatea: Bornescu – Heath, D. Stoica, Mitchell – Dananae, Piko, Maguire, Rose, Velcovici – Pârvu, Baird. Antrenor: Ovidiu Stinga. Au mai jucat: Jaber, Gârla, Gargalie, Dina, Gaman, Barboianu, Burca, Ojiga.


Sportul: Stancioiu – S. Stancu, Patrichi, Ratiu – Oae, C. Lazar, Maxim, Nicola, Varga – Nae, Curelea. Antrenor: Grigore Sichitiu. Au mai jucat: Ferfelea, Târnacop, Marinas, Costinut.


• Au arbitrat: Silviu Bogdan – Fl. Buzarnescu si G. Tulba.


Chiar daca n-au fost infrânti la scor de Sportul Studentesc, asa cum s-a intâmplat in meciul cu FC Arges, alb-albastrii au aratat numeroase lacune in joc. Acesta n-a mers asa cum si-ar fi dorit antrenorul Ovidiu Stinga, care s/a declarat nemultumit la sfârsitul partidei de prestatia unor titulari.


Intâlnirea a inceput cu o intârziere de 20 de minute pentru ca echipele nu s-au inteles asupra echipamentului in care urma sa evolueze. La debut, craiovenii si-au trecut in cont o imensa ocazie. Maguire a sutat puternic la coltul lung, dar Stancioiu a deviat mingea, aceasta lovind bara laterala, pentru ca apoi sa revina in teren. Din pacate pentru cei peste 3.000 de suporteri olteni, ploaia de ocazii la care sperau s-a lasat asteptata. In schimb, a inceput o ploaie torentiala care i-a gonit din tribune, nu inainte de a fi consemnate doua ocazii bune de a marca ale Sportului, autor fiind Varga (‘8 si ’33). Prima repriza a curs apoi fara istoric, misiunea celor doua echipe fiind ingreunata de starea vremii. La reluare, meciul a capatat culoare, cele doua formatii iesind mai mult la joc si incercând sa puncteze. Nicolae l-a pus la incercare pe Bornescu in minutul 65, iar juvetii au raspuns prin sutul bun trimis de Piko. Oaspetii s-au dovedit mai periculosi in ofensiva si au reusit sa deschida scorul prin Maxim, care, din interiorul careului mare, a sutat sub transversala, lasându-l fara replica pe Bornescu. Biciuiti de antrenorul Ovidiu Stinga, dar si de suporterii nemultumiti, oltenii au fortat si au egalat in minutul 84, când Dina l-a invins pe Stancioiu cu un sut din afara careului. Bucuria egalarii a fost insa de scurta durata. Incercând sa obtina o victorie in extremis, oltenii s-au lasat descoperiti in defensiva, iar pe contraatac Ferfelea l-a driblat pe Jaber, folosit in premiera fundas, si a marcat cu un sut de senzatie.


Dincolo de infrângere, ramâne insa jocul modest al trupei pregatite de Ovidiu Stinga, care a incercat mai multe experimente in acest meci. In afara de Jaber, folosit in defensiva, Stinga l-a coborât in linia mediana pe Rose, pentru ca pe final sa incheie meciul cu un cuplu inedit de atacanti, Dina – Dananae.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII