9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCluburile nu accepta deciziile

Cluburile nu accepta deciziile

Toate cluburile implicate in scandalul de coruptie au considerat ca deciziile Tribunalului Sportiv sunt prea dure in comparatie cu faptele petrecute. Primii care s-au revoltat impotriva sentintei judecatorilor au fost noii conducatori ai „Batrânei Doamne“.


„De la un tribunal alcatuit din oameni cu un astfel de caracter ne asteptam la o sentinta echilibrata, atât ca forma, cât si ca substanta. Evident, asteptarile noastre au fost inselate. In prezent, prioritatea noastra este sa aparam dreptul si interesele suporterilor nostri si ale micilor actionari. Vom face recurs. Aceasta sentinta a fost dictata pentru a lovi clubul nostru cu o duritate excesiva. Nu inteleg de ce s-au judecat cu unitati de masura diferite celelalte cluburi implicate“, a spus Jean Claude Blanc, noul administrator delegat de la Juventus.


„Este o sanctiune foarte grea, foarte dura, foarte severa. Nu putem sa o acceptam. Lazio nu a violat niciodata regulile cu caracter deontologic. Acum ne pregatim sa facem recurs. Vom merge si la Curtea europeana de justitie pentru ca suntem nevinovati“, a comentat presedintele clubului Lazio, Claudio Lotito (foto).


In schimb, Diego della Valle, patronul Fiorentinei, a declarat ca este increzator ca deciziile nu vor ramâne asa si vor fi schimbate in urma apelurilor formulate de cluburi. „Sunt linistit si cred ca pâna la urma cineva va analiza cu atentie faptele petrecute. Trebuie sa ni se acorde posibilitatea sa ne aparam cumva“. Intr-un comunicat transmis presei, clubul din Florenta a catalogat drept „injusta“ decizia Tribunalului de Justitie Sportiva.


Nici conducatorii Milanului nu vor sta cu mâinile in sân si vor ataca decizia tribunalului, cu toate ca „rossonerii“ sunt singurii care au ramas in Serie A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS