11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Cititor


Ei, de asta imi era teama cu doua luni in urma, când mi-am pus multi visatori mândri nevoie mare in cap! Sper ca Miti sa se trezeasca din nalucirile sale, altfel Universitatea ajunge ciuca batailor in A si-i rau, ca sunt multi care abia asteapta sa râda de Craiova (…).


Maria Morcov


Asta le e valoarea, ca ieri se umflau in pene ca ce vor face ei cu FC Arges. Na, ca facura! (…) Apropo, unde e simbioza de care aiura Mititelu? Oricum, ar trebui sa se obisnuiasca booveanul cu scorul asta. Cam asa o sa ia Craiova, de la trei in sus. Ce s-a intâmplat sâmbata a fost poveste cu minuni la Caracal, ce s-a jucat la Brasov e valoarea mititeilor. GdS, poate nu postezi mesajul!.


Dragos C.


(…) Pâna la urma a fost doar un meci amical. Esecul este desigur neplacut, dar nu conteaza pentru palmares. Stelistii ce ar trebui sa faca dupa acel 1-5 in fata unor ucraineni anonimi? Dar potaile, dupa infrângerea in fata unei echipe franceze de liga a patra? (…).


Danicovercciano


(…) E clar ca Heath, Dananae si Pârvu pe dreapta mai au putin de lucru la sincronizare. In atac sunt convins ca e la fel. Maguire cu Pârvu, Rose si Baird sau Jaber nu au jucat deloc impreuna. Ovidiu Stinga e un baiat destept si un antrenor mult mai bun decât cred unii. Sunt sigur ca are sa corecteze aceste nesincronizari (…).


procraiova


Cred ca trebuie sa-i privim cu ingaduinta pe baietii nostri, având in vedere ca este primul lor meci cu o echipa din primul esalon dupa foarte mult timp. Normal ca este neplacut sa stii ca echipa ta a pierdut, dar la urma urmei e doar un amical, un meci de verificare (…). Cei care tin cu Craiova cred ca pot sa isi dea seama ca inchegarea unei echipe cere timp, iar echipa noastra a jucat abia doua meciuri de verificare. E posibil sa mai pierdem si in celelalte meciuri de verificare, dar mai important e ca Ovidiu sa-si dea seama ce schimbari trebuie facute in lot. Le doresc baietilor sa aiba parte doar de victorii. Bafta, „U“ Craiova!.


stiinteanu


Speram ca echipa va da un randament bun si ca nu vom fi ciuca batailor (…). Chiar daca jocul echipei se va lega si poate vor aparea rezultate, faptul ca echipa are un patron mahalagiu va conta foarte mult. In România, poate Becali il intrece pe Mititelu la mahalagisme, dar din pacate oierul sta bine cu banii… Aici trebuie recunoscut faptul ca Mititelu ca si bani este zero. Nu poti intretine o echipa in Liga I doar cu iubire si cu papagal. (…) Spuneti voi un om cu care a vorbit Mititelu care apoi nu l-a mahalagit si bestelit in toate felurile. Diplomatia si bunele maniere pentru Mititelu sunt lucruri indepartate.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS